26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Facebook: Συγχωνεύει τις ιστορίες και τις δημοσιεύσεις

1 min read
facebook featured image1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Facebook προγραμματίζει μια σημαντική αναμόρφωση του σχεδιασμού για την εφαρμογή Facebook. Η εταιρεία φέρεται να εργάζεται για να φέρει τις ιστορίες του Facebook και τις δημοσιεύσεις feed κάτω από μια κοινή όψη. Για λόγους απλούστευσης, η εταιρεία θα εισαγάγει ένα UI carousel για να συγχωνεύσει και τις ιστορίες και τις δημοσιεύσεις. Για να το πούμε πιο απλά, θα εμφανίζονται και τα δύο ως ιστορίες, παρόμοια σαν το WhatsApp.

Αυτό εντοπίστηκε για πρώτη φορά από τον τεχνικό reverse engineer Jane Manchun Wong. Επιβεβαιώνοντας το νέο σχεδιασμό ένας εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε στην Techcrunch ότι το χαρακτηριστικό αυτό βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο και ότι η εταιρεία δεν το δοκιμάζει δημοσίως.

Το νέο UI του καρουσέλ και η συγχώνευση ιστοριών και ροών ειδήσεων θα σας επιτρέψει να μείνετε ενημερωμένοι παρακάμπτοντας το scrolling. Αυτό θα είναι χρήσιμο. Ωστόσο, το νέο περιβάλλον χρήστη δεν είναι απαλλαγμένο από σφάλματα ή θα πρέπει να πω ότι το Facebook πρέπει να προσφέρει κάποια προσαρμογή στους χρήστες.

Για παράδειγμα, το χρονοδιάγραμμα στο νέο περιβάλλον χρήστη δεν πρόκειται να σας δώσει πρόσθετα προνόμια, οι πρόωροι έλεγχοι υποδηλώνουν ότι ακόμη και αν έχετε διαβάσει μια μεγάλη αναρτήση, θα πρέπει να ολοκληρώσετε την ανάγνωση του μέσα σε έξι δευτερόλεπτα, κάτι το οποίο είναι πολύ λίγος χρόνος.

Αλλά, όπως λέει το Facebook, βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και ως εκ τούτου μπορούμε να περιμένουμε από το Facebook να το διορθώσει πολύ πριν να κυκλοφορήσει στο κοινό.

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα