26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

IPhone XS: Ταινίες μικρού μήκους τραβηγμένες από το IPhone XS

1 min read
Apple ShotoniPhoneXS Maldives | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Apple τον τελευταίο καιρό  συνεχώς ανεβάζει νέες ταινίες μικρού μήκους, τραβηγμένες με το iPhone XS, στο YouTube . Μόλις πρόσφατα η εταιρία παρουσίασε τα παρασκήνια από τα δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του Toronto Maple Leafs, μιας ομάδας της Εθνικής Λέσχης Χόκεϊ που τώρα είναι στα Playoffs του Stanley Cup. Τώρα, η εταιρεία χρησιμοποιεί το iPhone XS ως έναν τρόπο να αναδείξει τη διάσωση του καρχαρία φάλαινα.

Το νέο βίντεο είναι αρκετά μεγάλο, διάρκειας περίπου οκτώ λεπτά. Σε αυτό το νέο βίντεο, το iPhone XS χρησιμοποιείται για να ρίξετε μια ματιά στο Πρόγραμμα Έρευνας των καρχαριών φαλαινών των Μαλδίβων (MWSRP). Παρακάτω αναφέρει η Apple:

“Το Πρόγραμμα Έρευνας για τον Καρχαρία φάλαινα των Μαλδιβών (MWSRP) είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που δίνει βάση στην έρευνα για τους καρχαρίες φαλαινών και προωθεί πρωτοβουλίες διατήρησης που εστιάζουν στην κοινότητα. Η ομάδα πεδίου του MWSRP παρακολουθεί τα δημογραφικά στοιχεία και τις μετακινήσεις διαφόρων ειδών όπως οι καρχαρίες φάλαινες χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή του iOS. ”

Το Reef, Μαλδίβες σκηνοθετήθηκε από τον Sven Dreesbach, ενώ ο Carlos Vargas και ο Dreesbach χειρίστηκαν την κινηματογραφία. Η Julia Etzelmueller είναι η παραγωγός της ταινίας ενώ τη μουσική συνέθεσε η Perera Elsewhere και η επεξεργασία έγινε από τον Benjamin Entrup. Ο Tico Zamore ήταν υπεύθυνος για τον ήχο σχεδιασμό και ο Kamran Khan φρόντισε για ταλέντα φωνής.

George S. Metallidis

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα