29 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Άρχισαν οι προ-παραγγελίες για το Samsung Galaxy Fold στην AT & T

1 min read
galaxy fold live shot samsung promo1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Έχουμε καλά νέα για τους πελάτες της AT & T που θέλουν να πάρουν τα χέρια τους στο νέο Samsung Galaxy Fold, έχουν ξεκινήσει από σήμερα οι προ-παραγγελίες για το πρώτο, αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Samsung. Το Galaxy Fold είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις Space Silver ή Cosmos Black με την προσδοκώμενη ημερομηνία παράδοσης στις 25 Απριλίου. Ενώ τα $ 2000 είναι ένα σεβαστό ποσό για το Galaxy Fold που το καθιστά ένα αρκετά ακριβό τηλέφωνο, οι πελάτες της AT & T μπορούν να το αγοράσουν με $ 66 το μήνα με επιλέξιμες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας την AT & T Next.

Για να προ-παραγγείλετε ένα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο att.com/galaxyfold ή να επισκεφτείτε ένα κατάστημα AT & T. Εάν προτιμάτε να περιμένετε να το δείτε πριν αγοράσετε, το Galaxy Fold αναμένεται στα καταστήματα στις 26 Απριλίου.

Εάν είστε πελάτης της T-Mobile ή προτιμάτε να αγοράσετε απευθείας από τη Samsung, τότε ίσως να είστε τυχερός. Η δυνατότητα προ-παραγγελίας είναι σε ισχύ από σήμερα στην ιστοσελίδα της Samsung και αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θέλουν να να το κρατήσουν στα χέρια τους και έχετε την οικονομική δυνατότητα τότε μπορείτε να κάνετε μία προσπάθεια. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε την αγορά μόνο αν είστε ήδη εγγεγραμμένος, διότι το σύστημα ελέγχει για το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο στη βάση δεδομένων κατά την ολοκλήρωση του ελέγχου.

George S. Metallidis

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα