26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πάλι εντάσσεται στους ηγέτες των mobile δικτύων η Nokia

1 min read
Nokia 5G11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το 2018, η Nokia και η T-Mobile υπέγραψαν μια συμφωνία για την ανάπτυξη τεχνολογίας 5G ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία προκάλεσε σάλο. Φαίνεται ότι η Φιλανδική εταιρεία αναδύεται και πάλι για να σημειώσει πάλι μια μεγάλη πορεία στον χώρο. Στην πραγματικότητα, εκτός από την επιχείρηση των smartphones, η Nokia εξακολουθεί να είναι μία από τις τέσσερις μεγάλες εταιρείες επικοινωνίας στον κόσμο (Huawei, ZTE, Nokia και Ericsson).

Πρόσφατα, η Nokia δήλωσε ότι έχει υπογράψει 30 συμβάσεις εμπορικών συναλλαγών 5G με 16 φορείς επικοινωνίας σε 30 διαφορετικές χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Έχει υπογράψει τόσες συμβάσεις όπως η Huawei. Υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι η επιρροή της Nokia στην Huawei δεν είναι μικρή και μάλιστα μπορούμε να σκεφτούμε ότι επηρεάζει άμεσα την παγκόσμια διάταξη δικτύων 5G της Huawei.

Ο Ren Zhengfei είπε: “Huawei 5G and microwave are the best in the world. That’s why, in many markets around the world, Huawei has received a lot of orders. Although it is banned by the United States and a few other countries, it cannot prevent Huawei from making progress in 5G, and many countries have begun to seek cooperation with Huawei, such as Japan, France, etc.”

Στην πραγματικότητα, παρόλο που η Nokia μπορεί να ασκήσει πίεση στην Huawei, τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα της τελευταίας θα της προσδώσουν ένα ορισμένο πλεονέκτημα έναντι της Nokia.

πηγή techingreek.com

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα