26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Xiaomi: Mi Notebook Air νέο μοντέλο

1 min read
xiaomi mi notebook air 125 gold 001 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο φορητός υπολογιστής Mi Notebook Air της Xiaomi φαίνεται να αναμένεται να ανανεωθεί σε λίγες μέρες, όπως αποδεικνύεται από μία δημοσίευση από τον επίσημο λογαριασμό του τμήματος notebook της εταιρείας.

Η δημοσίευση θα λέγαμε ότι είναι λίγο ασαφής, αλλά υπάρχει μια ημερομηνία – 26 Μαρτίου και μάλλον τότε θα συμβεί κάτι. Υπάρχει μια ζυγαριά στο teaser που δείχνει το βάρος 1.07kg, το βάρος του τρέχοντος μοντέλου του φορητού υπολογιστή.

gsmarena 002 1 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι κινέζοι μας φαίνονται λίγο σκουριασμένοι και η μετάφραση Google δεν είναι και τόσο αξιόπιστη με τις μεταφράσεις από κινέζικα σε αγγλικά και το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε ότι στον τίτλο γράφει «Ποιο είναι το τέλειο βάρος;», που μας οδηγεί στο να πιστεύουμε ότι το νέο μοντέλο θα είναι ελαφρύτερο από το παλαιότερο κατά 1.07 κιλά που δείχνει στην οθόνη.

Το τρέχον μοντέλο διαθέτει οθόνη FullHD 12,5 ιντσών, επεξεργαστές Intel Core m3-7Y30 ή Core i5-7Y54, 4GB μνήμης RAM και αποθήκευση 128GB ή 256GB.

https://www.mygad.gr/xiaomi-notebook-air-12-5-1080p-intel-m3-4gb-ram-128gb-sdd-silver

Διαθέτει ωραίο φινίρισμα σε ένα κομψό μεταλλικό σώμα, όχι σε αντίθεση με ένα συγκεκριμένο φορητό υπολογιστή της Apple που φέρει παρόμοιο όνομα.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή GsmArena

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα