20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung Galaxy Note 10: Νέα 3d renders

1 min read
Η πρεμιέρα του Galaxy Note 10 αναμένεται σε περίπου δύο μήνες, ωστόσο οι πληροφορίες σχετικά με το επόμενο flagship phablet της Samsung αρχίζουν σιγά σιγά να ξεδιπλώνονται.Αν και υπάρχουν πολλά ερωτήματα που δεν μπορούμε να απαντήσουμε με απόλυτη βεβαιότητα, αποφασίσαμε να πάρουμε όσα γνωρίζουμε για το Note 10 και να τα εξετάσουμε για να βρούμε μια εύλογη απεικόνιση του επερχόμενου τηλεφώνου.
Samsung Galaxy Note 10 visualized in new 3D renders | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η πρεμιέρα του Galaxy Note 10 αναμένεται σε περίπου δύο μήνες, ωστόσο οι πληροφορίες σχετικά με το επόμενο flagship phablet της Samsung αρχίζουν σιγά σιγά να ξεδιπλώνονται.
Αν και υπάρχουν πολλά ερωτήματα που δεν μπορούμε να απαντήσουμε με απόλυτη βεβαιότητα, αποφασίσαμε να πάρουμε όσα γνωρίζουμε για το Note 10 και να τα εξετάσουμε για να βρούμε μια εύλογη απεικόνιση του επερχόμενου τηλεφώνου.

Με αυτό το πνεύμα, καταφέραμε και δημιουργήσαμε μια σειρά τρισδιάστατων renders που απεικινίζουν την εμφάνιση του Samsung Galaxy Note 10, με βάση τις τρέχουσες φήμες και τις τρέχουσες τάσεις στον κόσμο της τεχνολογίας. Ως εκ τούτου, αυτές οι εικόνες δεν προορίζονται να είναι εντελώς αντιπροσωπευτικές του Note 10 στο τέλος, αλλά μάλλον, θα μας βοηθήσει να σκιαγραφήσουμε μια εικόνα των χαρακτηριστικών του αλλά και και των σχεδιαστικών αλλαγών σχεδιασμού που περιμένουμε.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που φημολογείται ότι θα έχει το Note 10 είναι η τετραπλή κάμερα, παρόμοια με αυτή του Galaxy S10 5G. Στο S10 5G, η τετραπλή κάμερα αποτελείται από μια κάμερα 12 MP με κανονικό οπτικό πεδίο, ένα τηλεφακό 12 MP ένα (για οπτικό ζουμ 2X), ένα shooter ευρείας γωνίας 16 MP και μια κάμερα 3D Depth (χρήσιμη για τρισδιάστατη σάρωση, επαυξημένη πραγματικότητα ή έλεγχο gesture). Δεδομένου ότι το Galaxy S10 5G δεν θα κυκλοφορήσει για μερικούς ακόμη μήνες, δεν γνωρίζουμε πόσο καλή θα είναι η κάμερα. Σε κάθε περίπτωση, είναι πιθανό ότι η τετραπλή κάμερα του Note 10 θα έχει μια παρόμοια διαμόρφωση, ίσως με κάποιες βελτιώσεις.

samsung galaxy note 10 camera | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Δεν γνωρίζουμε αν (ή πώς) η Samsung θα αλλάξει τη θέση και το σχήμα του αισθητήρα φλας και καρδιακού ρυθμού, αλλά θα θέλαμε να τους δούμε να έχουν πιο στρογγυλεμένο σχήμα. Πήραμε κάποιες δημιουργικές ελευθερίες στην απεικόνισή μας, με τις δύο ενότητες να είναι ενσωματωμένες σε πλήρως κυκλικά ανοίγματα.

samsung galaxy note 10 colors | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Από τη στιγμή που η Samsung υπαινίσσεται τη “νέα” οθόνη Infinity – μια ασυμβίβαστη οθόνη που πιθανότατα κρύβει μια κάμερα που βρίσκεται μπροστά-κάτω, οι οπαδοί ελπίζουν ότι θα εφαρμόστεί στην τελική συσκευή. Δυστυχώς, η τεχνολογία για την απόκρυψη μιας φωτογραφικής μηχανής κάτω από την πραγματική οθόνη φαίνεται να μην είναι έτοιμη για την ώρα (αν και μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι οι εταιρείες εργάζονται σε αυτό για τα επόμενα χρόνια). Προς το παρόν, όμως, η στάση της Samsung σε μια συσκευή που είναι τελείως κλειστή δεν φαίνεται να είναι η οθόνη Infinity-O, η οποία έχει “τρύπα” για την αυτόματη κάμερα.

samsung galaxy note 10 concept | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σύμφωνα με τις προηγούμενες εκδόσεις το Note 10 είναι πιθανό να διαθέτει μια διπλή μπροστινή κάμερα παρόμοια με εκείνη του Galaxy S10. Ποιος ξέρει, η Samsung θα μπορούσε να φτάσει ακόμη και να προσθέσει μία τρίτη, αν και αυτό θα ήταν υπερβολικό, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μας.

Με το Galaxy S10, η Samsung παρουσίασε έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων. Το Galaxy Note 10 είναι πιθανό να υιοθετήσει αυτήν την τεχνολογία, αποφεύγοντας τον οπίσθιο αισθητήρα. Η λύση in-display δεν είναι απλώς πιο βολική, αλλά θα μειώσει επίσης τον κίνδυνο να αφήσει μουτζούρες στη φωτογραφική μηχανή ενώ προσπαθείτε να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας.

Μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για το πόσο ανθεκτικός είναι αυτός ο τύπος αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, αν και αν το Galaxy S10 κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα, τότε η απάντηση είναι “περισσότερο από αρκετό.” Το τελευταίο κινητό τηλέφωνο Samsung έχει υποβληθεί πρόσφατα σε πολλά τεστ δοκιμής για να ελεγχθεί εάν κάποια ζημιά στην οθόνη πάνω από τον αισθητήρα θα εμποδίζει τη λειτουργία του. Αποδεικνύεται, ότι αυτό δεν συμβαίνει.

Samsung Galaxy Note 10 visualized in new 3D renders | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας Samsung Galaxy Note 10 3D renders | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας Screenshot 3 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας Screenshot 4 4 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας Screenshot 5 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας Screenshot 6 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας  Samsung Galaxy Note 10 visualized in new 3D renders | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας Samsung Galaxy Note 10 3D renders | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας Screenshot 3 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας Screenshot 4 4 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας Screenshot 5 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας Screenshot 6 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας samsung galaxy note 10 colors | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

 

Πηγή https://www.phonearena.com/news/samsung-galaxy-note-10-design-display-cameras-3d-renders_id114306

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα