25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Apple iPhone: Αποδέχεται πλέον επισκευές σε iPhone με μπαταρίες τρίτων κατασκευαστών

1 min read
Τα iPhones με μπαταρίες τρίτων κατασκευαστών μπορούν πλέον να επισκευαστούν από τους επίσημους αντιπροσώπους Genius Bars και τους Εξουσιοδοτημένους Παρόχους Υπηρεσιών της Apple,
ifixit iphone x battery tabs | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τα iPhones με μπαταρίες τρίτων κατασκευαστών μπορούν πλέον να επισκευαστούν από τους επίσημους αντιπροσώπους Genius Bars και τους Εξουσιοδοτημένους Παρόχους Υπηρεσιών της Apple, σύμφωνα με ένα εσωτερικό έγγραφο της Apple που έχει αποκτήσει η MacRumors από τρεις αξιόπιστες πηγές. Η αλλαγή αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το γαλλικό blog iGeneration.

Αυτό είναι σημαντική είδηση ​​για τις επισκευές iPhone, καθώς το Genius Bar και το AASPs είχαν προηγουμένως εντολή να αρνηθούν την υπηρεσία σε οποιουδήποτε είδους iPhone με μπαταρία τρίτου κατασκευαστή, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις.

Εάν η επισκευή δεν σχετίζεται με την μπαταρία, οι Genius Bar και οι AASPs έχουν τώρα οδηγίες να αγνοήσουν τη μπαταρία και να προχωρήσουν κανονικά με την επισκευή, σύμφωνα με το εσωτερικό έγγραφο της Apple. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει επισκευές στην οθόνη, λογική πλακέτα, μικρόφωνα κ.ο.κ., με κανονικές χρεώσεις.

Εάν η επισκευή σχετίζεται με την ίδια την μπαταρία, επιτρέπεται τώρα στο Genius Bar και στο AASP να αντικαταστήσει τη μπαταρία με μια επίσημη μπαταρία της Apple με κανονική χρέωση.

Αν οι θήκες της μπαταρίας του iPhone είναι σπασμένες ή λείπουν ή υπάρχει υπερβολική κόλλα, το Genius Bar και το AASP επιτρέπεται να αντικαταστήσουν ολόκληρο το iPhone μόνο για το κόστος αντικατάστασης μπαταριών κατά την κρίση τους.

Οι επικαιροποιημένες κατευθυντήριες γραμμές τέθηκαν σε ισχύ την Πέμπτη και πρέπει να εφαρμοστούν σε παγκόσμιο επίπεδο Η Apple εξακολουθεί να μην αποδέχεται επισκευές από επίσημους αντιπροσώπους για iPhone που έχουν πλακέτες, περιβλήματα, μικρόφωνα, βύσματα, υποδοχές ακουστικών, κουμπιά έντασης και αφύπνισης / αφύπνισης, συστοιχίες αισθητήρων TrueDepth και ορισμένα άλλα στοιχεία από τρίτους κατασκευαστές.

Ο διευθυντής επικοινωνιών του iFixit Kay-Kay Clapp αναφέρει:

Η απόφαση αυτή αποδεικνύει ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, το οικοσύστημα επισκευής τρίτων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διατήρησης της υψηλής ποιότητας πελατειακής εμπειρίας της Apple. Όλοι μας, συμπεριλαμβανομένης της Apple, επωφελούνται από την υπηρεσία που παρέχεται από την κοινότητα επισκευών.

 

Πηγή https://www.macrumors.com/2019/03/05/iphones-third-party-batteries-now-repair-eligible/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα