19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Και στην Ελλάδα το Doogee S70/S70 lite: Ένα Ανθεκτικό smartphone για “επαγγελματίες gamers” και όχι μόνο!

1 min read
Η ισπανική / κινεζική μάρκα Doogee διαθέτει μια σειρά από ασυναγώνιστες, ανθεκτικές και κανονικές συσκευές, αλλά το τελευταίο της μοντέλο προσφέρει εκπληκτικά υψηλές προδιαγραφές για σχετικά χαμηλό κόστος.
s70a1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η ισπανική / κινεζική μάρκα Doogee διαθέτει μια σειρά από ασυναγώνιστες, ανθεκτικές και κανονικές συσκευές, αλλά το τελευταίο της μοντέλο προσφέρει εκπληκτικά υψηλές προδιαγραφές για σχετικά χαμηλό κόστος.

doogees70 c | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το S70 διαφημίζεται ως το «πρώτο σκληρό τηλέφωνο παιχνιδιών στον κόσμο» που απευθύνεται σε «επαγγελματίες παίκτες» όποιοι κι αν είναι και μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας DOOGEE HELLAS μπορείτε να το βρείτε και στην Ελλάδα σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

Η χορταστική οθόνη 5.99″ είναι ανάλυση Full HD και υπάρχει χώρος πίσω από αυτή για δύο κάρτες SIM και μια μεγάλη μπαταρία 5500mA. Το πιστοποιητικό IP69K υποδεικνύει ότι είναι πιο σκληρό από το μέσο σκληρό σας τηλέφωνο και έχει ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως μια οθόνη αφής που είναι αρκετά ευαίσθητη ώστε να λειτουργεί με γάντια, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα καλό για χρήση σε αντίξοες συνθήκες.

cWeHwrUGMidSACfTfwSJfG 650 80 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σχεδιασμός

Είτε το επιλέξετε για την γωνιακή του αισθητική, είτε όχι, το Doogee S70 μπορεί να  απορροφάει τα χτυπήματα και να δείχνει όμορφο ταυτόχρονα. Ο ανθεκτικός του σχεδιασμός, τα προστατευτικά από καουτσούκ και τα μεταλλικά πλαίσια εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Μόνο η αφαιρούμενη μονάδα που στεγάζει την πίσω κάμερα και τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων φαίνεται ευάλωτη. Τίποτα όμως δεν ήταν αρκετό να σταματήσει το S70 να αποκτήσει πιστοποιητικό IP69K, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ελαφρώς πιο ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη από το πιο συνηθισμένο standar IP68.

s70a1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Από κάθε άλλη άποψη, το κέλυφος από μέταλλο και καουτσούκ δίνει στην S70 έξι πλευρές προστασία από τις σταγόνες, ενώ σε περίπτωση πτώσης πιο πιθανό είναι να αφήσει σημάδι στο έδαφος παρά να καταλάβει τίποτα. Το μέγεθος της οθόνης είναι 5,99 ιντσών (αλλά θα το ονομάσουμε 6 ιντσών από τώρα και στο εξής), έτσι ώστε από τη στιγμή που προσθέτετε μια μεγάλη μπαταρία και ένα τραχύ περίβλημα, το S70 ζυγίζει μόνο 275 γραμμάρια, και είναι λίγο πιο ελαφρύ από το Doogee S60.

Η πίσω πλευρά καλύπτεται από ένα ιδιαίτερα όμορφο δέρμα που είναι στην πραγματικότητα ακόμα πιο καουτσούκ. Φαίνεται naff, αλλά προσφέρει λαβή και προστασία. Δύο θύρες σφραγισμένες με καουτσούκ προστατεύουν την υποδοχή κάρτας SIM και μία υποδοχή USB-C. Ο δίσκος SIM μπορεί να πάρει δύο κάρτες για συνολική παγκόσμια κάλυψη και εξακολουθεί να αφήνει περιθώρια για μια κάρτα microSD. Η θύρα USB-C προορίζεται για τη μεταφορά δεδομένων και τη φόρτιση της μπαταρίας.

Η μπαταρία είναι 5500mah η οποία είναι ικανοποιητική για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές για να κρατήσει μία και δύο ημέρες ανάλογα την χρήση. Παρέχεται η δυνατότητα 24W Flash Charge (Αστραπιαία φόρτιση), ενώ έχει επίσης τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Υπάρχουν τρία μεταλλικά κουμπιά στο ακουστικό. Ένα κουμπί έντασης ήχου, ένα κουμπί τροφοδοσίας και ένα κουμπί λειτουργίας το οποίο μετατρέπει το τηλέφωνο σε κατάσταση παιχνιδιού. Αν δεν είστε επαγγελματίας παίκτης, ίσως προτιμάτε να ρυθμίσετε ξανά αυτό το κουμπί για να κάνει μια άλλη λειτουργία που χρησιμοποιείτε πιο πολύ.

Αυτό το τηλέφωνο σχεδιάστηκε με γνώμονα τα παιχνίδια και η εμφάνιση σε 18:9 προσφέρεται σε τρισδιάστατα παιχνίδια όπου η οθόνη χωρίζεται στο μισό. Η Doogee έχει επίσης αναπτύξει ένα εξάρτημα που στηρίζει το τηλέφωνο και το μετατρέπει σε μια κονσόλα παιχνιδιών χειρός. Φαίνεται πολύ έξυπνο, το όνομα της κονσόλας είναι Game Pad G1, και πουλιέται ξεχωριστά.

hGwJASuCFLzK7AQQV8eeAB 650 801 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Για smartphone διαθέτει μία σπάνια και άγρια ομορφιά. Χτισμένο γύρω από έναν επεξεργαστή Helio P23 Octa-core και ένα παρόμοιο ισχυρό chip γραφικών από το ARM, το S70 είναι αρκετά καλό για να χειριστεί τα γραφικά σε αυξημένων προδιαγραφών παιχνιδιών. Καταλυτικό ρόλο παίζουν τα 6GB μνήμης RAM (4GB για τη Lite έκδοση) και 64GB της ROM τα οποία το κάνουν ταχύτατο. Διακρίθηκε σε δοκιμασίες και σε διάφορα τεστ όσον αφορά τα παιχνίδια σε σύγκριση με άλλα μοντέλα ίδιου προϋπολογισμού (Budget).

Η οθόνη των έξι ιντσών είναι ανάλυση Full HD και διαθέτει Gorilla Glass το σκληρότερο είδους γυαλιού. Η πίσω κάμερα είναι ένα μοντέλο διπλού φακού 12MP συν 5MP από τη Sony ικανό για καλλιτεχνικές λήψεις bokeh background, ενώ η μπροστινή κάμερα, από τη Samsung, έχει ακόμα μεγαλύτερο αισθητήρα 16MP.

Υπάρχει ένας αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη, που φαίνεται να λειτουργεί πολύ καλά ενώ υπάρχει η επιλογή αναγνώρισης προσώπου. Όταν εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους με γάντια, το κινητό αυτό πρέπει να γίνει η επιλογή σας διότι η οθόνη αφής της Doogee μπορεί να χρησιμοποιηθεί και όταν κάποιος φοράει γάντια.

Το Doogee S70 τρέχει την τελευταία έκδοση του Android (Oreo), αλλά η Doogee έχει κάνει λεπτές παρεμβάσεις και έχει προσθέσει μια δυνητικά χρήσιμη σουίτα εφαρμογών που ονομάζεται ToolBag για δουλειές DIY και υπαίθριες εργασίες.

Δοκιμή σε χρήση

Το σχετικά ανεκτό μέγεθος και το βάρος του Doogee S70 το συνηθίζεις πολύ γρήγορα, ενώ εκτιμάς τη σταθερή ποιότητα κατασκευής και το γενναιόδωρο μέγεθος της οθόνης.

Η αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων και προσώπου λειτουργούν αρκετά καλά και ο χρόνος εκκίνησης είναι γρήγορος. Όλες οι εφαρμογές που δοκιμάσαμε λειτούργησαν ομαλά, ακόμα και όταν εκτελούσαν πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα. Ο επεξεργαστής Helio P23 φαίνεται να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις, όπως αποδείχθηκε από τις διάφορες δοκιμές αναφοράς.

Το Doogee S70 λαμβάνει επίσης έξυπνες φωτογραφίες και βίντεο, χάρη στους σχετικά μεγάλους αισθητήρες των δύο φωτογραφικών μηχανών. Η αναπαραγωγή ήχου είναι επίσης εντυπωσιακή με περισσότερο χώρο από το μέσο smartphone σας για τα στερεοφωνικά ηχεία. Οι κλήσεις ήταν επίσης καθαρές και χωρίς θόρυβο από το ακουστικό.

all1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τελική ετυμηγορία

Αν ψάχνετε για ένα ανθεκτικό Gaming τηλέφωνο Android με extreme δυνατότητες, τότε το Doogee S70 είναι μία εξαιρετική επιλογή επειδή προσφέρει υψηλότερες προδιαγραφές από τα περισσότερα, ενώ παραμένει σχετικά προσιτό στη τιμή.

Η μεγάλη οθόνη 6 ιντσών κάνει το Android Oreo να φανεί εξαιρετικό και διαθέτει πολύ δύνατη μνήμη και επεξεργαστή για να απολαύσετε τα πιο απαιτητικά παιχνίδια. Υπάρχουν επίσης κάποιες χρήσιμες λειτουργίες εγκατεστημένες, όπως ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, μια μεγάλη μπαταρία και η δυνατότητα χρήσης της διασύνδεσης οθόνης αφής με γάντια. Ο καμπυλωτός του ελκυστικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με τις ανθεκτικές του δυνατότητες θα ανταμείψει την επιλογή σας.

Την διανομή στην Ελλάδα έχει αναλάβει η LK SMART SOLUTIONS η οποία έχει δημιουργήσει τη σελίδα DOOGEEHELLAS.gr όπου από εκεί μπορείτε να δείτε τους εξουσιοδοτημένους αντιπρόσωπους των μοντέλων της εταιρείας στην Ελλάδα ώστε να τα προμηθευτείτε με ασφάλεια και να απολαύσετε τα 2 χρόνια εγγύηση και το εξουσιοδοτημένο service στην Ελλάδα.

Πηγή https://www.digitallife.gr/kai-stin-ellada-to-doogee-s70s70-lite-ena-anthektiko-smartphone-gia-epangelmaties-gamers-kai-ochi-mono-27290

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα