29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τα νέα iPhone 2019 θα διαθέτουν Wireless PowerShare λειτουργία;

1 min read
gsmarena 002 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το νέο iPhone 11, ή τέλος πάντων όπως το πει η  Apple για την φετινή χρονιά, θα υποστηρίζει το Wireless PowerShare.

Αυτή τη δυνατότητα την είδαμε στο  Galaxy S10 με την Integrated Device Technology (IDT) από το 2015 να υποστηρίζει το βασικό πρότυπο για ασύρματη φόρτιση (όπως η φόρτιση άλλων συσκευών μέσω του smartphone σας)  όπως επίσης και στο Huawei Mate 20 Pro.

Στην Apple, το Wireless PowerShare θα σημαίνει, για παράδειγμα, ότι θα μπορείτε να φορτίζετε το Apple Watch χωρίς να έχετε το δικό του φορτιστή, μέσω του iPhone σας. Επιπλέον, η δεύτερη έκδοση από τα AirPods, που ανακοινώθηκε αυτή την εβδομάδα, θα είναι διαθέσιμα με μια θήκη που θα έχει τη δυνατότητα να φορτίζει ασύρματα – πόσο βολικό θα ήταν να το κάνετε από και με το iPhone 11.

Το μόνο ζήτημα είναι ότι τα υπάρχοντα iPhones δεν φορτίζουν όλα γρήγορα – τουλάχιστον όχι με τον απαρχαιωμένο φορτιστή  5V / 1A .

Η εταιρεία θα κατασκευάσει έναν φορτιστή ισχύος 18W PowerDelivery που θα πωλείται ξεχωριστά, για τον οποίο θα χρειάζεστε ένα επιπλέον καλώδιο USB-C Lightning και θα κοστίζει περίπου 50 δολάρια.

Πάντως σύμφωνα με τις φήμες τα επόμενα iPhones θα έρχονται πακέτο με την θύρα Lightning , το οποίο δεν είναι βέβαια και τίποτα σπουδαίο, αλλά από το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή www.gsmarena.com

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα