20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

vivo iQOO είναι εδώ και θα σας καταπλήξει με Snapdragon 855 και φίνο design

1 min read
Ύστερα από έντονες φημολογίες, διαρροές πολλά teasers τελικά αποκαλύφθηκε - το iQOO vivo είναι εδώ. Είναι ένα gaming τηλέφωνο με εκπληκτικά τεχνικά χαρκτηριστικά, καθιστώντας το πιο ισχυρό vivo μέχρι σήμερα. Έρχεται με Snapdragon 855, τριπλή κάμερα και γρήγορη φόρτιση 44 W.
gsmarena 002 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ύστερα από έντονες φημολογίες, διαρροές πολλά teasers τελικά αποκαλύφθηκε – το iQOO vivo είναι εδώ, ένα gaming τηλέφωνο με εκπληκτικά τεχνικά χαρκτηριστικά, καθιστώντας το πιο ισχυρό vivo μέχρι σήμερα. Έρχεται με Snapdragon 855, τριπλή κάμερα και γρήγορη φόρτιση 44 W.

Το επίσημο σύνθημα του iQOO είναι “Monster Inside”, και το vivo το επιβεβαιώνει πλήρως, με μνήμη RAM 12 GB, ενώ η χωρητικότητα αποθήκευσης φτάνει τα 256 GB. Η οθόνη είναι ένα πάνελ OLED 6,41 με εγκοπή teardrop και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων UD.

Η υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 44W σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίσετε το 50% της μπαταρίας των 4,000 mAh σε 15 λεπτά, το 85% σε μισή ώρα και η πλήρης φόρτιση θα γίνει σε 45 λεπτά. Αξίζει να αναφέρουμε τη φθηνότερη έκδοση με μνήμη 6/128 GB που θα χάσει αυτό το χαρακτηριστικό και θα έρθει με υποστήριξη φόρτισης 22,5W.

Δεδομένου ότι αυτό το τηλέφωνο απευθύνεται σε mobile gamers, έχει “υπερ υδρόψύξη” με θαλαμο ατμών. Υπάρχουν επίσης πολλές δυνατότητες για την ενίσχυση των επιδόσεων, όπως το AI Turbo, το Center Turbo, το Net Turbo, το Cooling Turbo και το Game Turbo, τακτοποιημένα σε μία υπηρεσία που ονομάζεται Multi-Turbo τα οποία ενισχύουν την εκκίνηση εφαρμογών κατά 30%, το ρυθμό frames με πάνω από 70% και την αυτόματη εναλλαγή μεταξύ Wi-Fi και 4G για τα παιχνίδια χωρίς διακοπή.

Υπάρχουν δύο διαφορετικές κατηγορίες χρηστών smartphones οι φανατικοί gamers και οι φωτογράφοι αλλά το vivo iQOO μπορεί να τα προσφέρει και τα δύο. Υπάρχει μια εγκατάσταση τριών cam στην πλάτη με έναν ευρυγώνιο φακό 13 MP και τον αισθητήρα Sony IMX263, έναν κύριο σκοπευτή 12 MP με τεχνολογία διπλού εικονοστοιχείου vivo και αισθητήρα βάθους 2 MP.

gsmarena 007 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας gsmarena 006 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας gsmarena 004 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας gsmarena 003 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πηγή https://www.gsmarena.com/vivo_iqoo_gaming_smartphone_snapdragon_855_and_sleek_design-news-35790.php

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα