20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung: Το Galaxy S10 θα έχει προεγκατεστημένο προστατευτικό οθόνης

1 min read
Πριν από κανά μήνα φημολογήθηκε ότι οι νέες ναυαρχίδες της Samsung - τα S10e, S10, S10 + και πιθανότατα και το S10 5G, θα έρχονται με προεγκατεστημένο προστατευτικό οθόνης και ναι όντως ισχύει.
Samsung the best Galaxy S10 screen protector comes pre installed dont mess it up1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Πριν από κανά μήνα φημολογήθηκε ότι οι νέες ναυαρχίδες της Samsung – τα S10e, S10, S10 + και πιθανότατα και το S10 5G, θα έρχονται με προεγκατεστημένο προστατευτικό οθόνης και ναι όντως ισχύει.

Αυτή η πρωτοφανής κίνηση προφανώς δεν οφείλεται στο γεγονός ότι η Samsung θέλει να σας εξοικονομήσει κάποια λεφτουδάκια, αλλά επειδή ο νέος δεύτερος γενιάς υπερηχητικός ανιχνευτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη του νέου Samsung μπορεί να έχει προβλήματα με προστατευτικά τρίτων κατασκευαστών.

Το επίσημο προ-εγκατεστημένο προστατευτικό της Samsung για τη σειρά S10 καλύπτει και τις πλευρικές άκρες, με το αποσπόμενο τμήμα,όπως κάνουν και οι Κινέζοι και μπορείτε ακόμα να το αφαιρέσετε σε περίπτωση που είναι χαλασμένο ή κατεστραμμένο και αντικαταστήστε το αν το επιθυμείτε.

Η Samsung προειδοποιεί μάλιστα ότι θα πρέπει να αγοράσετε το προστατευτικό μόνο από εξουσιοδοτημένο συνεργάτη, για να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον νέο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το επίσημο προστατευτικό της Samsung αναμένεται να κοστίσει 29,99 δολάρια και συνίσταται να το έχουν τοποθετημένο και οι πάροχοι κινητής που θα εμπορεύονται το εν λόγω μοντέλο καθώς και οι λιανέμποροι.

Μερικές προκαταρκτικές δοκιμές επιβεβαιώνουν πράγματι ότι ο αναγνώστης υπερήχων θα μπορούσε να λειτουργήσει μέσω ενός προστατευτικού πλαστικού οθόνης αλλά όχι μέσω των παχύτερων (και ακριβότερων) ενισχυμένων γυάλινων πλαστικών που συνήθως αγοράζουν οι χρήστες. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν τα γυάλινα που δεν κατασκευάζονται από τη Samsung θα εξακολουθούν να είναι βιώσιμα αν ξεκολλήσετε τον προεγκατεστημένο προστατευτικό.

Περιττό να πούμε ότι όλο αυτό δεν ισχύει για το ταπεινό S10e, καθώς έχει μια επίπεδη οθόνη και έναν κανονικό χωρητικό σαρωτή δακτύλων που βρίσκεται στο πλάι του τηλεφώνου και όχι κάτω από την οθόνη του.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.phonearena.com/news/Best-official-Galaxy-S10-screen-protector-preinstalled_id114122

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα