29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η LG δεν θα κατασκευάσει προς το παρόν αναδιπλούμενα smartphones

1 min read
Εν αναμονή των αναδιπλούμενων κινητών και ενώ η Samsung, η Huawei, η Xiaomi και άλλοι αναμένεται να παρουσιάσουν συσκευές αυτόν τον μήνα αυτό όπως όλα δείχνουν η LG φαίνεται να μένει έξω από το παιχνίδι.
CES 2016 18 inch Rollable OLED | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Εν αναμονή των αναδιπλούμενων κινητών και ενώ η Samsung, η Huawei, η Xiaomi και άλλοι αναμένεται να παρουσιάσουν foldable συσκευές αυτόν τον μήνα αυτό όπως όλα δείχνουν η LG φαίνεται να μένει έξω από το παιχνίδι.

Παρόλο που η LG είναι η ίδια εταιρεία που μας έχει μαγεψει με τις εκπλητικές τηλεοράσεις της, σύμφωνα με ανακοίνωση στους δημοσιογράφους δήλωσε ότι είναι “πολύ νωρίς” για να παράγει ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα του Brian Kwon κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Σεούλ, όπως ανέφερε η The Korea Times:

“Κατά τη διάρκεια του Consumer Electronics Show τον Ιανουάριο, η LG εισήγαγε μια rollable oled τηλεόραση. Πρόκειται για μια προηγμένη τεχνολογία ένα βήμα μπροστά από την αναδιπλούμενη τεχνολογία. Έχουμε αναθεωρήσει σχετικά με τα αναδιπλούμενα smartphones κατά την κυκλοφορία του πρώτου smartphone 5G, αλλά αποφάσισαμε να μην προχωρήσουμε σε παραγωγή “, δήλωσε ο Kwon.

“Η ζήτηση της αγοράς για smartphones αναμένεται να είναι περίπου στο 1 εκατομμύριο, αλλά το κύριο θέμα της LG στην επιχείρηση smartphone είναι να ανακτήσει τη θέση της στην αγορά. Λαμβάνοντας υπόψη αυτήν την κατάσταση, είναι πολύ νωρίς για την LG να ξεκινήσει ένα αναδιπλούμενο smartphone. Από την άποψη της τεχνολογίας, είμαστε πλήρως έτοιμοι να ανταποκριθούμε ανάλογα με τις αντιδράσεις των καταναλωτών (στα αναδιπλούμενα smartphones). ”

“Είναι σίγουρα πρώιμες μέρες για τα foldables”

Δεν είναι απολύτως σαφές από αυτές τις μεταφρασμένες δηλώσεις αν η LG δεν έχει ακόμη αναπτύξει ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο ή απλά δεν είναι έτοιμη να ξεκινήσει, επειδή η ζήτηση μπορεί να μην είναι εκεί, αλλά η τελευταία φαίνεται εύλογη. Είναι αρκετά σαφές ότι τα bendy gadgets βρίσκονται ακόμα στα αρχικά στάδια και υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το πόσο πρακτικά θα είναι στον πραγματικό κόσμο.

“Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το θέμα το εξετάζουμε εδώ και πολλά χρόνια”, λέει ένας εκπρόσωπος της LG στο The Verge.

Ενώ έχουμε δει την LG να υποβάλλει αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας για πολλά χρόνια τώρα, η εταιρεία μπορεί πράγματι να χρειαστεί να επικεντρωθεί πρώτα στα παραδοσιακά smartphones της.

Η LG όρισε τον Kwon να είναι επικεφαλής του απαιτητικού κλάδου κινητής τηλεφωνίας μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, σε μια προσπάθεια να δώσει μία νέα ώθηση στην εταιρεία.

δείτε περισσότερα για την LG

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.theverge.com/2019/2/17/18228395/lg-wont-launch-folding-phone-mwc-2019

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα