27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung Galaxy S10: Επίσημο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου

1 min read
Ο τεχνολογικός γίγαντας της Νότιας Κορέας Samsung Electronics Electronics Co. ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το νέο smartphone της σειράς - το Galaxy S10 - στις 8 Μαρτίου στις ΗΠΑ.
samsung galaxy s10 to be launched on march 8 2019 02 171 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο τεχνολογικός γίγαντας της Νότιας Κορέας Samsung Electronics Electronics Co. ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το νέο smartphone της σειράς – το Galaxy S10 – στις 8 Μαρτίου στις ΗΠΑ.

Η αμερικανική ιστοσελίδα της Samsung άνοιξε μια σελίδα προ-παραγγελίας για το πολυσυζητημένο τηλέφωνο premium πριν από την εκδήλωση “Unpacked” που είχε προγραμματιστεί στις 20 Φεβρουαρίου στο Σαν Φρανσίσκο.

Στις ΗΠΑ, η Samsung προσέφερε στους αγοραστές έως και $ 550 ένα Galaxy S10 σε ένα εμπορικό πρόγραμμα για συσκευές που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

Το Galaxy S10 θα βγει στην κορεατική αγορά στις 8 Μαρτίου, ενώ όσοι το έχουν παραγγείλει εκ των προτέρων μπορούν να πάρουν το smartphone τέσσερις ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία, σύμφωνα με τους διεθνείς παρόχους κινητής τηλεφωνίας (μιλάμε πάντα για ΗΠΑ).

Ο γίγαντας της Νότιας Κορέας αναμένεται να ξεκινήσει τα κανονικά Galaxy S10, S10 + με μεγαλύτερη οθόνη και S10 Lite, μοντέλο προϋπολογισμού.

Οι προπαραγγελίες για το Galaxy S10 και S10 + αναμένεται να έρθουν με τα Galaxy Buds, τα ασύρματα ακουστικά της Samsung που μπορούν να χρεωθούν με τη τοποθέτηση της θήκης στο πίσω μέρος του νέου smartphone.

Δείτε επίσημο trailer

Δείτε εδώ για τιμές

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.dailypioneer.com/2019/technology/samsung-galaxy-s10-to-be-launched-on-march-8.html

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα