19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πώς να εκκαθαρίσετε το ιστορικό αναζήτησης και τοποθεσίας στο Google Maps στο τηλέφωνο σας

1 min read
google maps history android moto | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Όλοι μας κάποια στιγμή θα έχουμε αναζητήσει διάφορα περίεργα και ασυνήθιστα πράγματα στο Google Maps και παρά το τι σκέφτεται η Google, δεν θέλουμε να μένουν καταγεγραμμένα στο ιστορικό για πάντα.

Πολλές φορές όταν πλοηγούμαστε σε μία τοποθεσία ποτέ δεν επιστρέφουμε σε αυτήν ή σχεδόν ποτέ δεν την χρησιμοποιούμε ξανά,  έτσι δεν υπάρχει λόγος να αποθηκεύεται στο ιστορικό της εφαρμογής. Και φυσικά μερικές φορές όταν εισάγουμε απλά μια λάθος διεύθυνση – δεν θέλουμε να μας την εμφανίζει αργότερα ως προτεινόμενο προορισμό.

Παρόλο που η εφαρμογή google maps σας δίνει μία πληθώρα δυνατοτήτων ή ακόμα και το google maps στο internet, για να τα σβήσετε όλα αυτά από τον λογαριασμό σας, μπορείτε εύκολα να καταργήσετε γρήγορα συγκεκριμένες αναζητήσεις και τοποθεσίες που έχετε πλοηγηθεί πρόσφατα απευθείας από τους Χάρτες στο τηλέφωνό σας. Ας σας δείξουμε πώς να το κάνετε.

Πώς να καθαρίσετε το ιστορικό του Google Maps στο τηλέφωνό σας

Google Maps

Εάν θέλετε να εκκαθαρίσετε μεμονωμένα στοιχεία στην ιστορία αναζήτησης ή τοποθεσίας σας στο Google Maps, χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά:

  • Ανοίξτε τo Google Maps, , σύρετε από το αριστερό άκρο και πατήστε Ρυθμίσεις.
  • Πατήστε Ιστορικό για να δείτε μια λίστα κύλισης κάθε αναζήτησης που έχετε κάνει και τον προορισμό στον οποίο έχετε δρομολογηθεί.
  • Για να καταργήσετε ένα στοιχείο, απλώς πατήστε το κουμπί x στα δεξιά της καταχώρισης.
  • Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο που επιβεβαιώνει το στοιχείο που πρόκειται να διαγράψετε και μπορείτε να πατήσετε Διαγραφή για επιβεβαίωση.
  • Εάν διαγράψατε μια αναζήτηση, δεν θα εμφανίζεται πλέον ως προτεινόμενη καταχώριση, όταν μεταβαίνετε σε νέες αναζητήσεις.
  • Και αν διαγράψατε μια διαδρομή, δεν θα εμφανίζεται πλέον κατά τη λήψη οδηγιών σε μια κοντινή τοποθεσία.

Φυσικά αυτό είναι πραγματικά μια επιλογή μόνο αν έχετε μερικές διαφορετικές πρόσφατες τοποθεσίες για να τις αφαιρέσετε – δεν θα θελήσετε να μετακινηθείτε ατελείωτα και να διαγράψετε μεμονωμένα στοιχεία από το τηλέφωνό σας. Για μια πληρέστερη ματιά στο ιστορικό τοποθεσίας σας για όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Λογαριασμό σας Google, φροντίστε να ελέγξετε τον πίνακα ελέγχου ιστορικού του Google Maps  στον ιστό και να προσαρμόσετε ανάλογα τις ρυθμίσεις τοποθεσίας στο τηλέφωνό σας.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.androidcentral.com/how-clear-search-and-location-history-google-maps-android

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα