Το Wacom Pro Pen slim είναι εδώ για να “ξεκουράσει τα χέρια σας”

Η Wacom ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Pro Pen slim, το οποίο έχει 8.196 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης, αναγνώριση κλίσης και γόμα.

Η Wacom ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Pro Pen slim, το οποίο έχει 8.196 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης, αναγνώριση κλίσης και γόμα. Η εταιρεία δηλώνει ότι δημιουργήθηκε ως απάντηση σε σχεδιαστές και ψηφιακούς καλλιτέχνες που είχαν ζητήσει μία πιο λεπτή γραφίδα. Το νέο στυλό είναι λεπτότερο από το σημερινό Grip Pen της Wacom και είναι σχεδιασμένο για να μιμείται την αίσθηση των βουρτσών και των μολυβιών.

Οι περισσότερες από τις γραφίδες του Wacom, οι οποίες περιλαμβάνονται μαζί με τα tablets τους, είναι πολύ πιο χοντρές από τα κανονικά μολύβια και δύσολες για να κάποιον να τις συνηθίσειςν. Ως εναλλακτική λύση για το Pro Pen ή Grip Pen, ορισμένοι καλλιτέχνες έχουν στραφεί στην αγορά ενός ξεχωριστού Classic Pen, το οποίο έχει 2.048 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση και μοιάζει περισσότερο με ένα κανονικό στυλό. Το Classic Pen όμως των $ 69.95 έχει να ενημερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια και το νέο Pro Pen slim έχει ως στόχο να προσφέρει την ίδια φυσική εμπειρία σχεδίασης με ενημερωμένες προδιαγραφές.

Το Pro Pen slim είναι συμβατό με τη σειρά Cintiq Pro, τις σειρές Cintiq 16, MobileStudio Pros και Intuos Pro. Είναι διαθέσιμο τώρα για $ 79,95

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950