25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το λογισμικό MIUI 10 Global της Xiaomi ενσωματώνει το dark mode

1 min read
Το MIUI της Xiaomi φέρνει τις πιο πρόσφατες λειτουργίες Android ανεξάρτητα από την έκδοση Android στην οποία βασίζεται
MIUI 10 Image | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το MIUI της Xiaomi φέρνει τις πιο πρόσφατες λειτουργίες Android ανεξάρτητα από την έκδοση Android στην οποία βασίζεται.

Το MIUI 10 με βάση το Android Oreo, για παράδειγμα, δανείστηκε το notification shade και την κάθετη μπάρα αυξομείωσης του ήχου από την προεπισκόπηση του προγραμματιστή του Android Pie. Τώρα, το MIUI είναι πιθανό να αγκαλιάσει και μια άλλη μη κυκλοφορούμενη λειτουργία του Android και αυτή είναι το dark-theme σε όλο το σύστημα.

Μια αναφορά από τη FoneArena αποκαλύπτει ότι η Xiaomi εργάζεται για την εφαρμογή του dark mode στο MIUI και οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι το MIUI 11 για να δοκιμάσουν το νέο αυτό χαρακτηριστικό.

Αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται στο MIUI 10 Global Beta ROM και θα μπορούσε να προστεθεί στην σταθερή έκδοση με βάση την ανατροφοδότηση από τους beta testers.

miui 10 global beta dark theme

Από τα στιγμιότυπα οθόνης, είναι εμφανές ότι το σκοτεινό θέμα είναι διαθέσιμο για πολλές εφαρμογές συστήματος στο MIUI 10, όπως αριθμομηχανή, επαφές, γκαλερί, μηνύματα, σημειώσεις, τηλέφωνο, οθόνη εγγραφής και ενημερώσεις εκδόσεων. Εκτός από αυτές τις εφαρμογές, το σκοτεινό θέμα καλύπτει επίσης τα στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου, τη σκιά ειδοποίησης και το παράθυρο Recents.

miui 10 global beta dark theme

Ενώ το σκοτεινό θέμα δεν φαίνεται να λειτουργεί μέσα στο μενού Ρυθμίσεις, λειτουργεί σε μερικά από τα υπομενού του. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν το Κλείδωμα εφαρμογής, Χρήση δεδομένων, Dual Apps, Enterprise mode, Διαχείριση εφαρμογών, Λογαριασμός Mi, Δικαιώματα, Quick ball, Second space και τέλος ρυθμίσεις κάρτας SIM.

miui 10 global beta dark theme

Το σκοτεινό θέμα είναι πιθανό να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα σε χρήστες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα δοκιμών beta. Η FoneArena αναφέρει ότι η προσαρμογή θα είναι διαθέσιμη στο MIUI 10 Global Beta έκδοση 9.2.14 και προς τα πάνω. Θα μπορέσουμε να σας δώσουμε μια πιο προσεκτική εμφάνιση και σε βάθος εμφάνιση όταν η ενημέρωση είναι τελικά διαθέσιμη για λήψη.

miui 10 global beta dark theme

Εν τω μεταξύ, η Xiaomi έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει με το MIUI 11 το οποίο έχει αναφερθεί ότι είναι “ένα νέο και μοναδικό λειτουργικό σύστημα”. Αν το σκοτεινό θέμa δεν είναι build in στο MIUI 10, τότε σίγουρα να το περιμένουμε MIUI 11. Τέλος να αναφέρουμε ότι παρόλο που είναι πολύ νωρίς μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο MIUI 11 που τρέχει στο Xiaomi Mi 9, το οποίο πρόκειται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

George S. Metallidis
TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

Πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα