23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Max P18K Pop – Νεο smartphone από την Energizer

1 min read
Η Energizer φαίνεται να το έχει πάρει σοβαρά ποιο??? όλο αυτό με τα smartphones.
energizer max p18k pop 1 1280x7201 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Energizer φαίνεται να το έχει πάρει σοβαρά ποιο??? όλο αυτό με τα smartphones.

Ο διάσημος κατασκευαστής μπαταριών θα παρουσιάσει τουλάχιστον 26 τηλέφωνα στην έκθεση MWC 2019 σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Δύο από αυτά, όπως αναφέρθηκε, θα έχουν το χαρακτηριστικό της αναδυόμενης κάμερας, μία προσπάθεια που προσπάθησε να διαδώσει το Vivo NEX S.

Έχει κι άλλα… H Energizer έχει μόλις ανακοινώσει το Max P18K Pop και οι διπλές pop-up κάμερες του δεν είναι το μόνο αξιοσημείωτο σε αυτό το τηλέφωνο.

Το τηλέφωνο διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 18.000 mAh αν και δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το πάχος της (περίπου 18 mm / 0.71 in) ή πόσο βαριά είναι, αλλά αυτή είναι σχεδόν σαν ένα power bank και είναι πολύ πιθανόν να φάει πόρτα στα αεροπλάνα…:).

Αυτό όμως δεν μας πειράζει και τόσο διότι σύμφωνα με τις υποσχέσεις της το Max P18K Pop θα έχει τη δυνατότητα 90 ώρες κλήσεων, 100 ώρες μουσικής και 2 ημέρες βίντεο, όχι ότι οι πτήσεις ή το binging θα διαρκέσουν τόσο πολύ. Αν και δεν το λέει αυτό, με μια θύρα USB-C το τηλέφωνο θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί ως Power bank.

Το Energizer Max P18K Pop διαθέτει στην ουσία πέντε κάμερες. Οι δύο μπροστινές όψεις εμφανίζονται όταν χρειάζεται, για selfie… και αποτελούνται από μια φωτογραφική μηχανή 16 megapixel και αισθητήρα βάθους 2 megapixel και 3 κάμερες στο πίσω μέρος 12 MP + 5 MP + 2 MP, με την τελευταία να έχει και αισθητήρα ανίχνευσης βάθους.

energizer max p18k pop 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Όσον αφορά τώρα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά θα φοράει έναν MediaTek Helio P70 και θα έχει 6 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικό χώρο τα οποία το κάνουν σίγουρα μια δελεαστική προσφορά.

Η all-screen οθόνη FHD +, διαμέτρου 6,2 ιντσών, με ελάχιστες πλευρές σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα σας.

Το μόνο που έχει απομείνει για την Energizer είναι να αποκαλύψει πόσο θα κοστίσει αυτό το power bank… που το παρουσιάζει σαν smartphone. :))

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα