24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το νέο LG G8 με οθόνη OLED που θα δονείται σαν ηχείο

1 min read
Η LG συνεχίζει με τις σχετικές της ανακοινώσεις για τη νέα της ναυαρχίδα το LG G8 και αυτή τη φορά για τις ηχητικές δυνατότητες που αναμένεται να έχει η συσκευή.
lg g8 thinq leak evleaks evan blass | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η LG συνεχίζει με τις σχετικές της ανακοινώσεις για τη νέα της ναυαρχίδα το LG G8 και αυτή τη φορά για τις ηχητικές δυνατότητες που αναμένεται να έχει η συσκευή.

Το τηλέφωνο θα υποστηρίζει την τεχνολογία “Crystal Sound OLED” την οποία η LG χρησιμοποιεί στις τηλεοράσεις της και  αυτό σημαίνει ότι ολόκληρη η οθόνη θα δονείται σαν ένα μεγάλο ηχείο, όπως είχε φημολογηθεί.

Επιβεβαιώνεται ότι το G8 θα είναι η πρώτη ναυαρχίδα της LG που δεν χρησιμοποιεί οθόνη LCD.

LG G8 ThinQ CSO | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το G8 θα έχει ακόμα ένα ηχείο που θα κοιτάει προς τα κάτω για πιο δυνατές περιπτώσεις χρήσης όπως οι κλήσεις μέσω ηχείων. Η LG λέει ότι αυτό μπορεί να συνδυαστεί και με το επάνω μέρος της οθόνης και να δημιουργήσει στερεοφωνικό ήχο 2 καναλιών.

Επιστρέφει και το τετραπλό DAC από τα πρόσφατα κορυφαία κινητά τηλέφωνα της LG – πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχει υποδοχή ακουστικών – όπως και η λειτουργία “Boombox Speaker” που παράγει εκπληκτικό ήχο μπάσου όταν τοποθετείται το τηλέφωνο πάνω σε ένα τραπέζι.

Η LG έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η G8 θα έχει μια μπροστινή 3D κάμερα με αισθητήρα time-of-flight, ενώ φήμες λένε ότι μπορεί να υπάρξει και προαιρετικό δεύτερο εξάρτημα οθόνης. Η κυκλοφορία αναμένετα να ανακοινωθεί στην έκθεση Mobile World Congress αργότερα αυτό το μήνα.

George S. Metallidis
https://ww.TechNode.gr

Πηγή https://www.theverge.com/2019/2/13/18224394/lg-g8-thinq-oled-speaker-quad-dac-boombox

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα