Το δεξί κλικ στο Gmail αναβαθμίζεται

Η Google τελικά επανασχεδιάζει ένα από τα ενοχλητικά χαρακτηριστικά του Gmail, το δεξί κλικ,

Η Google τελικά επανασχεδιάζει ένα από τα ενοχλητικά χαρακτηριστικά του Gmail, το δεξί κλικ, αναβαθμίζοντας το και προσθέτοντας πολύ περισσότερες επιλογές στην αναδυόμενη λίστα που θα το κάνουν πιο χρήσιμο.

Φαίνεται να είναι αρκετά απλό, μόλις φορτωθεί ο λογαριασμός σας, θα εμφανιστεί η παραπάνω λίστα επιλογών όταν κάνετε δεξί κλικ σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ππροστίθεται πλέον οι επιλογές απάντησης, προώθησης, ετικέτας, μετακίνησης, σίγασης, και αναβολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – επιλογές που ειλικρινά θα έπρεπε να υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό.

Σε σχέσι με το παλιό δεξί κλικ του μενού, με τρεις ασήμαντες επιλογές: αρχειοθέτηση, σημείωση ως μη αναγνωσμένη ή διαγραφή θα λέγαμε ότι είναι η μέρα με τη νύχτα.

Η Google λέει ότι θα ξεκινήσει την ενημέρωση σήμερα με τους χρήστες της G Suite στους τομείς Rapid Release και την 22η Φεβρουαρίου για πελάτες προγραμματισμένης έκδοσης, παρόλο που θα χρειαστούν μερικές μέρες και στις δύο περιπτώσεις για roll out.

Δεν έχει δοθεί ακόμα ακριβές χρονοδιάγραμμα για τους τυποποιημένους δωρεάν λογαριασμούς Gmail, αν και πιθανότατα πολύ συντομα να φτάσουν οι νέες ρυθμίσεις και στα εισερχόμενά σας κάποια στιγμή τις επόμενες ημέρες.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.theverge.com/2019/2/11/18220794/gmail-right-click-new-options-reply-forward-menu-update

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950