26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το δεξί κλικ στο Gmail αναβαθμίζεται

1 min read
Η Google τελικά επανασχεδιάζει ένα από τα ενοχλητικά χαρακτηριστικά του Gmail, το δεξί κλικ,
RC Conversation View On 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Google τελικά επανασχεδιάζει ένα από τα ενοχλητικά χαρακτηριστικά του Gmail, το δεξί κλικ, αναβαθμίζοντας το και προσθέτοντας πολύ περισσότερες επιλογές στην αναδυόμενη λίστα που θα το κάνουν πιο χρήσιμο.

Screen Shot 2019 02 11 at 3.24.19 PM | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Φαίνεται να είναι αρκετά απλό, μόλις φορτωθεί ο λογαριασμός σας, θα εμφανιστεί η παραπάνω λίστα επιλογών όταν κάνετε δεξί κλικ σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ππροστίθεται πλέον οι επιλογές απάντησης, προώθησης, ετικέτας, μετακίνησης, σίγασης, και αναβολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – επιλογές που ειλικρινά θα έπρεπε να υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό.

Σε σχέσι με το παλιό δεξί κλικ του μενού, με τρεις ασήμαντες επιλογές: αρχειοθέτηση, σημείωση ως μη αναγνωσμένη ή διαγραφή θα λέγαμε ότι είναι η μέρα με τη νύχτα.

Η Google λέει ότι θα ξεκινήσει την ενημέρωση σήμερα με τους χρήστες της G Suite στους τομείς Rapid Release και την 22η Φεβρουαρίου για πελάτες προγραμματισμένης έκδοσης, παρόλο που θα χρειαστούν μερικές μέρες και στις δύο περιπτώσεις για roll out.

Δεν έχει δοθεί ακόμα ακριβές χρονοδιάγραμμα για τους τυποποιημένους δωρεάν λογαριασμούς Gmail, αν και πιθανότατα πολύ συντομα να φτάσουν οι νέες ρυθμίσεις και στα εισερχόμενά σας κάποια στιγμή τις επόμενες ημέρες.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.theverge.com/2019/2/11/18220794/gmail-right-click-new-options-reply-forward-menu-update

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα