26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

DiRT Rally 2

1 min read
Το DiRT Rally μετά την επιτυχημένη του πορεία στις κονσόλες παιχνιδιών και στα PC φαίνεται να έρχεται και στην πλατφόρμα Oculus αυτό το καλοκαίρι...
DiRT Rally 21 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το DiRT Rally μετά την επιτυχημένη του πορεία στις κονσόλες παιχνιδιών και στα PC φαίνεται να έρχεται και στην πλατφόρμα Oculus αυτό το καλοκαίρι

Το DiRT Rally είναι ένα από τα καλύτερα αγωνιστικά παιχνίδια εξομείωσης που κυκλοφορούν αυτόν τον καιρό και από αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμο και για τις συσκευές VR, όπως ανέφερε η Codemasters και συγκεκριμένα για τον διάδοχο του το DiRT Rally 2.

Είμαστε έτοιμοι για μία off road περιπέτεια ανέφερε.

Ωστόσο μετά την ανακοίνωση του τίτλου φαίνεται ότι τα στούντιο είχαν άλλα σχέδια, λέγοντας ότι το VR δεν ήταν στα άμεσα πλάνα τους

Εστιάζουμε στην στο να δημιουργήσουμε μία μοναδική εμπειρία του gameplay πριν την κυκλοφορία και μετά και, εάν υπάρχει ζήτηση από την κοινότητά μας, τότε θα διερευνήσουμε τη δυνατότητα για υποστήριξη VR», δήλωσε ο McGrath στο USGamer τον Σεπτέμβριο.

Το DiRT Rally 2.0 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου και ενώ δεν θα συμπεριληφθεί αρχικά η υποστήριξη VR, φαίνεται τουλάχιστον ότι θα έχει την υποστήριξη της Rift κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση με το εάν η έκδοση VR θα είναι αποκλειστικά για Oculus αυτή τη χρονική στιγμή, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το twitter από την Codemasters είναι πιθανό η Oculus να υποστηρίξει VR τον τίτλο.

https://twitter.com/dirtgame/status/1093872075318558722/photo/1

Το DiRT Rally 2.0 περιλαμβάνει ένα νέο μοντέλο χειρισμού, επιλογή ελαστικών και νέα off-road σκηνικά από τη Νέα Ζηλανδία, την Αργεντινή, την Ισπανία, την Πολωνία, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει οκτώ πίστες από το πρωτάθλημα της FIA World Rallycross, με την άδεια και την υποστήριξη της Supercars. Τα πρωταθλήματα και τα διάφορα events θα είναι διαθέσιμα τόσο σε μορφή καριέρας ή καμπάνιας, για έναν παίκτη όσο ή και σε ανταγωνιστικό online multiplayer.

George S. Metallidis

Πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα