23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η λειτουργία του Gmail, AI μπορεί να γράψει τα email για εσάς

1 min read
Ο Elon Musk μπορεί να σκέφτεται ότι το AI θα μπορούσε να μας εκμηδενίσει, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή, η τεχνητή νοημοσύνη συνεχίζει να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη...
2018 04 13 image 41 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο Elon Musk μπορεί να σκέφτεται ότι το AI θα μπορούσε να μας εκμηδενίσει, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή, η τεχνητή νοημοσύνη συνεχίζει να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη.

Στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I / O της Google, η εταιρεία αποκάλυψε ότι η τεχνολογία θα ενεργοποιήσει μια νέα λειτουργία του Gmail που θα μπορεί να γράψει σχεδόν όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Το Smart Compose σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε γρήγορα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προτείνοντας λέξεις και φράσεις (μέσω επιλογής με γκρι χρώμα) που ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε, σχεδόν σαν μια προηγμένη έκδοση της αυτόματης διόρθωσης.

Αν είστε ικανοποιημένοι με αυτό που προτείνεται, το οποίο βασίζεται στο στυλ και τις συνήθειες ενός χρήστη, πατάτε το tab για να το προσθέσετε στο μήνυμα.

Gmail AI - TechNode.gr - Νέα Τεχνολογίας

“Το Smart Compose σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο μειώνοντας την επαναλαμβανόμενη γραφή και μειώνοντας παράλληλα την πιθανότητα ορθογραφικών και γραμματικών σφαλμάτων.

Μπορεί ακόμη και να προτείνει σχετικές φράσεις συμφραζομένων “, δήλωσε η Google. “Για παράδειγμα, αν είναι Παρασκευή, μπορεί να σας υποδείξει  “Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο! “Ως φράση κλεισίματος.”

Το Smart Compose βασίζεται στη λειτουργία των έξυπνων απαντήσεων που προστέθηκε στην εφαρμογή για κινητά Gmail πέρυσι. Αυτό το χαρακτηριστικό προσφέρει τρεις γρήγορες απαντήσεις σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση το περιεχόμενό του, οπότε αν κάποιος ρωτά αν θέλετε να τον συναντήσετε κάπου, μπορεί να προτείνει “ναι”, “όχι” και “ίσως.” Οι δυνατότητες μηχανικής εκμάθησης του συστήματος είναι εκπληκτικές και γίνεται πιο έξυπνο όσο περισσότερο χρησιμοποιείται.

Η νέα λειτουργία κυκλοφορεί ήδη στο Gmail από πέρυσι τον Μάιο.

Πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα