Η λειτουργία του Gmail, AI μπορεί να γράψει τα email για εσάς

Ο Elon Musk μπορεί να σκέφτεται ότι το AI θα μπορούσε να μας εκμηδενίσει, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή, η τεχνητή νοημοσύνη συνεχίζει να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη...

Ο Elon Musk μπορεί να σκέφτεται ότι το AI θα μπορούσε να μας εκμηδενίσει, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή, η τεχνητή νοημοσύνη συνεχίζει να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη.

Στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I / O της Google, η εταιρεία αποκάλυψε ότι η τεχνολογία θα ενεργοποιήσει μια νέα λειτουργία του Gmail που θα μπορεί να γράψει σχεδόν όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Το Smart Compose σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε γρήγορα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προτείνοντας λέξεις και φράσεις (μέσω επιλογής με γκρι χρώμα) που ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε, σχεδόν σαν μια προηγμένη έκδοση της αυτόματης διόρθωσης.

Αν είστε ικανοποιημένοι με αυτό που προτείνεται, το οποίο βασίζεται στο στυλ και τις συνήθειες ενός χρήστη, πατάτε το tab για να το προσθέσετε στο μήνυμα.

Gmail AI - TechNode.gr - Νέα Τεχνολογίας

“Το Smart Compose σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο μειώνοντας την επαναλαμβανόμενη γραφή και μειώνοντας παράλληλα την πιθανότητα ορθογραφικών και γραμματικών σφαλμάτων.

Μπορεί ακόμη και να προτείνει σχετικές φράσεις συμφραζομένων “, δήλωσε η Google. “Για παράδειγμα, αν είναι Παρασκευή, μπορεί να σας υποδείξει  “Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο! “Ως φράση κλεισίματος.”

Το Smart Compose βασίζεται στη λειτουργία των έξυπνων απαντήσεων που προστέθηκε στην εφαρμογή για κινητά Gmail πέρυσι. Αυτό το χαρακτηριστικό προσφέρει τρεις γρήγορες απαντήσεις σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση το περιεχόμενό του, οπότε αν κάποιος ρωτά αν θέλετε να τον συναντήσετε κάπου, μπορεί να προτείνει “ναι”, “όχι” και “ίσως.” Οι δυνατότητες μηχανικής εκμάθησης του συστήματος είναι εκπληκτικές και γίνεται πιο έξυπνο όσο περισσότερο χρησιμοποιείται.

Η νέα λειτουργία κυκλοφορεί ήδη στο Gmail από πέρυσι τον Μάιο.

Πηγή

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947