25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Galaxy S10 της Samsung θα είναι από τα πρώτα τηλέφωνα με υποστήριξη WiFi6

1 min read
Το Galaxy S10 της Samsung θα είναι ένα από τα πρώτα smartphones που θα υποστηρίξουν τις βελτιωμένες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που προσφέρει το Wi-Fi 6...
galaxy s10 s10 plus prototype 7 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Galaxy S10 της Samsung θα είναι ένα από τα πρώτα smartphones που θα υποστηρίξουν τις βελτιωμένες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που προσφέρει το Wi-Fi 6 .

Σε διάφορες διαρροές, που εντοπίστηκαν από το Droid Life , αποκαλύπτονται ότι τα τρία νέα μοντέλα θα υποστηρίζουν το ολοκαίνουργιο αυτό πρότυπο.

Επειδή όμως ακόμα αυτή η τεχνολογία κάνει τα πρώτα της βήματα, δεν θα υπάρχει κάποιο όφελος.

Σχεδόν κανείς δεν διαθέτει δρομολογητή Wi-Fi 6 για να να μπορέσει να επωφεληθεί από τις βελτιώσεις του Wi-Fi 6.

Το Wi-Fi 6 ωστόσο , δεν προσφέρει τεράστια αύξηση της ταχύτητας για μεμονωμένες συσκευές, αλλά υποτίθεται ότι βελτιώνει την απόδοση της σύνδεσης κυρίως σε σπίτια ή σε δίκτυα Wi-Fi όπου είναι συνδεδεμένες μία πληθώρα συσκευών (για παράδειγμα, ένα σπίτι με ένα σωρό έξυπνα gadgets) και αυτές οι συσκευές θα πρέπει να είναι συμβατές με το πρωτόκολλο Wi-Fi 6 για να δουν πραγματικά τα οφέλη.

Πάντως, είναι ένα χαρακτηριστικό που αξίζει να έχει ένα smartphone, κάνει το τηλέφωνο πιο βιώσιμο για το μέλλον και αν αγοράσετε ένα νέο δρομολογητή τα επόμενα δύο χρόνια, είναι πιθανό να έρθει και το Wi-Fi 6 στο σπίτι σας.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχουν πολλές συσκευές Wi-Fi 6 και το Galaxy S10 είναι μία αρχή. Το τηλέφωνο φοράει το νέο επεξεργαστή της Qualcomm, το Snapdragon 855, ο οποίος υποστηρίζει Wi-Fi 6.

Αυτό το τσιπ δεν χρησιμοποιείται ακόμη ευρέως, αλλά θα είναι το βασικό hardware σε πολλές από τα φετινές ναυαρχίδες smartphones Android κατασκευαστών, φέρνοντας έτσι μερικές από τις πρώτες συσκευές Wi-Fi 6 στην αγορά.

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει το Galaxy S10 στο τέλος του μήνα. Περιμένουμε τρία μοντέλα κατά την κυκλοφορία του: το S10 , ένα μεγαλύτερο το S10 Plus και ένα χαμηλότερου κόστους S10E . Μια έκδοση 5G αναμένεται επίσης αργότερα.

George S. Metallidis

Πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα