26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Facebook Messenger unsend: Τώρα μπορείτε να διαγράψετε το μήνυμα σας εντός 10 λεπτών

1 min read
Τώρα πλέον στο Facebook προστίθεται μία νέα λειτουργία το "unsend"που σας επιτρέπει να διαγράψετε μηνύματα από μια συνομιλία μετά την αποστολή τους...
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τώρα πλέον στο Facebook Messenger προστίθεται μία νέα λειτουργία  το “unsend”που σας επιτρέπει να διαγράψετε μηνύματα από μια συνομιλία μετά την αποστολή τους, επιβεβαιώνοντας έτσι μία διαρροή όπως είχαμε μάθει τον περασμένο Νοέμβριο .

Σε περίπτωση που στείλετε λάθος μήνυμα σε λάθος άτομο ή κάνετε ένα τυπογραφικό λάθος, τώρα πλέον θα μπορείτε να το διαγράψετε στο Messenger.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγγίξετε παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε εντός 10 λεπτών από την αποστολή του μηνύματος και θα εμφανιστούν δύο επιλογές: Κατάργηση για όλους και Κατάργηση για εσάς. Η επιλογή “Κατάργηση για όλους” αντικαθιστά το μήνυμά σας με κείμενο που έχει αφαιρεθεί από εσάς.

Μέχρι πρότινος και από ότι φαίνεται από διάφορες πηγές παρόμοια δυνατότητα να διαγράφει τα μηνύματα του είχε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook Mark Zuckerberg και άλλα ανώτερα στελέχη, όπως ανακαλύψαμε τον περασμένο Απρίλιο, αφού πολλές πηγές σημείωσαν ότι τα μηνύματα που έλαβαν από τον ίδιο εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς.

Όταν υπήρξαν αντιδράσεις, το Facebook επιβεβαίωσε ότι τα μηνύματα του Zuckerberg έληξαν με την πάροδο του χρόνου, επικαλούμενο τα αυξημένα μέτρα ασφάλειας μετά τα hacks στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Sony Pictures το 2014 .

“Το Facebook υποσχέθηκε να περιορίσει αυτό το πλεονέκτημα διαγραφής που είχε ο Zuckerberg μέχρις ότου το αποκτήσουν και οι υπόλοιποι μέσοι χρήστες”

Αφού οι χρήστες ανακάλυψαν ότι ο Zuckerberg (και, πιθανώς, άλλα στελέχη) μπορούσε να διαγράψει τα μηνύματα τους, αλλά ο μέσος χρήστης δεν μπορούσε, ζήτησαν από το Facebook να προσφέρει αυτή τη δυνατότητα σε ανώτερες επιχειρήσεις.

Την ίδια ημέρα, το Facebook ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει μια λειτουργία “unsend” για όλους τους χρήστες μέσα στους επόμενους μήνες και θα περιορίσει την ικανότητα του Zuckerberg να το χρησιμοποιήσει μέχρις ότου ο καθένας αποκτήσει την ίδια δυνατότητα. (Αυτοί οι “λίγοι μήνες” αποδείχθηκαν εννέα.)

Το Facebook ανακοίνωσε στο The Verge ότι η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη από σήμερα στις τελευταίες εκδόσεις του Messenger για iOS και Android. Η εταιρεία λέει ότι η νέα δυνατότητα ανήκει στις premium δυνατότητες που έχει ο Zuckerberg, αλλά υποβλήθηκε σε “κάποιες βελτιώσεις για να παρέχει ευρύτερη λειτουργικότητα σε άτομα που χρησιμοποιούν το Messenger”.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.theverge.com/2019/2/5/18211255/facebook-messenger-unsend-delete-feature-sent-mark-zuckerberg

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα