29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Office 365 τώρα διαθέσιμα στο Mac App Store

1 min read
officemac.15483515031 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Office 365

Η Microsoft φέρνει τη σουίτα του Office 365 διαθέσιμη σήμερα στο Mac App Store της Apple. Ο γίγαντας του λογισμικού αρχικά υποσχέθηκε να φέρει τις εφαρμογές του Office στο Mac App Store μέχρι το τέλος του 2018 αλλά μετά από μικρή καθυστέρηση είναι τελικά εδώ.

Το Word, το Excel, το PowerPoint, το Outlook, το OneNote και το OneDrive περιλαμβάνονται όλα ως μέρος της σουίτας εφαρμογών του Microsoft Office 365 αλλά θα χρειαστείτε μια ενεργή συνδρομή του Office 365 για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τα Word, Excel, PowerPoint και Outlook.

Οι εφαρμογές είναι οι ίδιες εκδόσεις που είχαν προηγουμένως διατεθεί στους ιδιοκτήτες Mac μέσω του ιστότοπου της Microsoft, αλλά πλέον τώρα είναι κομψά ανακατασκευασμένες θα λέγαμε στο Mac App Store. Το μεγαλύτερο όφελος είναι ότι οι εφαρμογές του Office θα ενημερώνονται αυτόματα μέσω του App Store, αντί του ξεχωριστού εργαλείου AutoUpdate (MAU) της Microsoft που συνήθως χρησιμοποιείται για την ενημέρωση του Office for Mac.

“Η Apple καλωσορίζει τη Microsoft στο Mac App Store”

Η Apple χαιρέτισε αυτήν την ωραία προσθήκη της Microsoft στο Mac App Store σήμερα. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε το Microsoft Office 365 στο νέο Mac App Store στο MacOS Mojave”, λέει ο Phil Schiller, ανώτερος αντιπρόεδρος της Apple του παγκόσμιου κλάδου μάρκετινγκ. “Η Apple και η Microsoft συνεργάστηκαν για να φέρουν από την αρχή αυτήν την εξαιρετική παραγωγική σουίτα εφαρμογών του Office στους χρήστες Mac. Τώρα, με το Office 365 στο Mac App Store, είναι πιο εύκολο από ποτέ να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη και καλύτερη έκδοση του Office 365 για Mac, iPad και iPhone. ”

Η Microsoft προσφέρει μια μηνιαία δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Office 365, που μετά τη λήξη της θα πρέπει να επιλέξετε το Office 365 Personal με $ 69,99 το χρόνο ($ 6,99 το μήνα) ή το Office 365 Home με $ 99,99 το χρόνο (9,99 δολάρια το μήνα). Το Office 365 Home καλύπτει εφαρμογές γραφείου για έως και έξι χρήστες σε PC ή Mac και οι δύο συνδρομές διαθέτουν επιπλέον 1TB αποθήκευσης OneDrive ανά χρήστη και 60 λεπτά κλήσεων Skype το μήνα.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή theVerge

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα