30 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Xiaomi, Samsung, OPPO, Vivo και άλλοι OEM επανεκκινούν τις γραμμές παραγωγής smartphones

1 min read
xiaomi logo feature 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι Xiaomi, Samsung, OPPO, Vivo και άλλοι OEM είναι έτοιμοι να επανεκκινήσουν την παραγωγή smartphones στην Ινδία.

Μετά το lockdown και το κλείσιμο των εργοστασίων λόγω της πανδημίας του κοροναϊου τον Μάρτιο,η κυβέρνηση άρχισε να άρει τους περιορισμούς.

Οι πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως η Amazon και η Flipkart είναι πλέον σε θέση να ανταποκριθούν με τους μεγάους κατασκευαστές smartphone να έχουν αρχίσει να λαμβάνουν παραγγελίες από το διαδίκτυο αλλά και από λιανομάγαζα.

Η Samsung αναφέρει:

Λάβαμε τα απαραίτητα μέτρα για την επανεκκίνηση της παραγωγής στο εργοστάσιό μας στη Noida. Την Πέμπτη, το εργοστάσιο ξεκίνησε με περιορισμένες δραστηριότητες, οι οποίες θα αυξάνονται σταδιακά. Προέχει η ασφάλεια των εργαζομένων τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και κοινωνικής απόστασης και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης.

Η Xiaomi επιβεβαίωσε επίσης ότι η Foxconn, ο συνεργάτης της στην Ινδία, έχει ξαναρχίσει την παραγωγή στις εγκαταστάσεις της στο Andhra Pradesh.

Εν τω μεταξύ, η OPPO σχεδιάζει να επανεκκινήσει την παραγωγή στις εγκαταστάσεις της Greater Noida. Η Vivo συνέχισε επίσης τις δραστηριότητές της με χωρητικότητα 30 τοις εκατό.

Η Realme ανέφερε ότι παρατηρείται αύξηση των παραγγελιών μετά την άρση των περιορισμών και οι εταιρείες προσπαθούν τώρα να ανασκουμπωθούν και να αρχίσουν να ανταποκρίνονται στη ζήτηση και αναμένεται αυξητική τροχειά από τον Μάιο με καλές προβλέψεις για το Q2 του 2020.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα