30 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung Galaxy Buds Plus: Χαρακτηριστικά και εικόνες

1 min read
nstatt 170101 3899 0273 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Στη χθεσινή εκδήλωση “Unpacked” η Samsung ανακοίνωσε με τη σειρά τους και τα ασύρματα ακουστικά δεύτερης γενιάς, τα Galaxy Buds Plus.


Ο σχεδιασμός τους είναι λίγο πολύ πανομοιότυπος με τα αρχικά Galaxy Buds αλλά με αρκετές βελτιώσεις.Η τιμή τους αναμένεται στα $ 149 και θα διατεθούν σε μαύρο, λευκό και μπλε χρώμα.

Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους, η οποία μπορεί να φτάσει έως και τις 11 ώρες με μία μόνο φόρτιση και με τη θήκη φόρτισης να επεκταθεί έως και 22 ώρες λειτουργίας  πριν να χρειαστούν ξανά φόρτιση που ακόμα και σε περίπτωση που νεκρώσουν τελείως, με μία φόρτιση τριών λεπτών μέσω του USB-C μπορεί να σας κρατήσουν για περίπου μία ώρα αναπαραγωγής.

Τα Galaxy Buds Plus έχουν dual dynamic drivers τα οποία αυξάνουν την πιστότητα του ήχου σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο ενώ μπορείτε να δείτε ότι τώρα υπάρχουν δύο εξωτερικά μικρόφωνα (συνολικά είναι τρία), τα οποία η Samsung λέει ότι βοηθούν στη βελτίωση της απόδοσης των φωνητικών κλήσεων.

Galaxy Buds Front Blue scaled | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα γρήγορης εκκίνησης της εφαρμογής Spotify στο τηλέφωνό σας απλά πατώντας και κρατώντας πατημένο το αριστερό ακουστικό.

Ωστόσο ένα κύριο χαρακτηριστικό που η Samsung δεν έχει φέρει στα τελευταία ακουστικά είναι η ενεργή ακύρωση θορύβου πράγμα που λιγάκι μας απογοήτευσε κι αυτό κυρίως για να μπορέσει να χαμηλώσει την τιμή.

Πάντως η Samsung θα πρέπει προσφέρει δελεαστικές προσφορές για τα καινούρια ακουστικά για να μπορέσει να τα λανσάρει με τα νέα Galaxy S20, S20+και S20 Ultra.

nstatt 170101 3899 0269 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

theverge

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα