18 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung wearables

1 min read
Μια ενημέρωση στα wearables της Samsung αποκάλυψε κατά λάθος μια ολόκληρη σειρά νέων προϊόντων τα οποία πιθανώς θα κάνουν το ντεμπούτο τους μαζί με το Galaxy S10 την επόμενη εβδομάδα. Η εφαρμογή Galaxy Wearable για Android, παλαιότερα γνωστή ως Samsung Gear...
screenshot 2019 02 15 11 30 33 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μια ενημέρωση στα wearables της Samsung αποκάλυψε κατά λάθος μια ολόκληρη σειρά νέων προϊόντων τα οποία πιθανώς θα κάνουν το ντεμπούτο τους μαζί με το Samsung Galaxy S10 την επόμενη εβδομάδα. Η εφαρμογή Galaxy Wearable για Android, παλαιότερα γνωστή ως Samsung Gear, εμφανίζει τώρα αρκετά νέα προϊόντα στην πρώτη σελίδα, όπως ασύρματα ακουστικά, smartwatch και μια μπάντα fitness. Η ενημέρωση εντοπίστηκε από το λογαριασμό Twitter SamCentralTech.

Το Galaxy Watch Active είναι ο πρώτος στον κατάλογο και φαίνεται να είναι το ίδιο έξυπνο έξυπνο δείγμα που εστιάστηκε με το υποτιθέμενο όνομα Galaxy Sport. Έχει μια θήκη 40 χιλιοστών, σύμφωνα με την εφαρμογή, και έρχεται σε τουλάχιστον δύο χρώματα. Τίποτα για τη νέα επικεφαλής εικόνα δεν δίνει περαιτέρω ενδείξεις για το πώς η Samsung μπορεί να αντικαταστήσει τον παραδοσιακό περιστρεφόμενο χρήστη χωρίς πλακέτα.

Ακολουθούν τα Galaxy Fit και Galaxy Fit e, δύο ζώνες γυμναστικής με ιμάντες ελαστικού. Το όνομα “Galaxy Fit e” διαρρέει τον περασμένο μήνα μέσω πιστοποίησης Bluetooth, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το προϊόν. Δεν είναι ξεκάθαρο τι σημαίνει το “e”, ή πώς θα διαφέρει το μοντέλο μη-e.

Τέλος, έχουμε επίσημη επιβεβαίωση των Galaxy Buds, των νέων ασύρματων ακουστικών της Samsung. Αυτά έχουν ήδη διαρρεύσει μερικές φορές και λέγεται ότι είναι σε θέση να χρεώνουν ασύρματα από το ίδιο το Galaxy S10.

Δείτε πώς όλα φαίνονται στην εφαρμογή:

screenshot 2019 02 15 11 30 33 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.theverge.com/circuitbreaker/2019/2/14/18225714/samsung-galaxy-watch-active-buds-fit-e-wearable-leak

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα