8 Σεπτεμβρίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy Z Fold 6: Ένας ανθεκτικός foldable γίγαντας με AI δυνατότητες

1 min read
gsmarena 000 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Samsung σήκωσε σήμερα την αυλαία για το πολυαναμενόμενο foldable smartphone της, το Galaxy Z Fold 6, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Samsung Unpacked 2024 που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Το Z Fold 6 φέρνει στο προσκήνιο μια σειρά από βελτιώσεις σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, εστιάζοντας στην ανθεκτικότητα, την ισχύ και την ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Το Galaxy Z Fold 6 ακολουθεί τα βήματα του προκατόχου του διατηρώντας παρόμοια σχεδιαστική γλώσσα. Διαθέτει κάθετα ευθυγραμμισμένη μονάδα κάμερας που παρατηρείται στα προηγούμενα μοντέλα. Ωστόσο, έχουν γίνει κάποιες αλλαγές. Το τηλέφωνο φαίνεται λίγο πιο τετραγωνισμένο και είναι επίσης αξιοπρεπές με νέες επιλογές χρωμάτων. Το τηλέφωνο είναι διαθέσιμο σε επιλογές χρώματος Silver Shadow, Pink και Navy.

Όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα, αυτό έχει επίσης δύο οθόνες. Η εξωτερική οθόνη είναι πλέον ευρύτερη, ενώ η εσωτερική συρρικνώνει τα πλαίσια για περισσότερη οθόνη. Η Samsung τόνισε επίσης ότι το Galaxy Z Fold 6 είναι λεπτό σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές. Όταν διπλώνεται, έχει πάχος 12,1mm και 5,6mm όταν ξεδιπλώνεται. Επιπλέον, είναι και πιο λεπτό στα 239 γραμμάρια.

Μιλώντας για ανθεκτικότητα, η Samsung επέλεξε ένα βελτιωμένο Armor Aluminum για να δώσει περισσότερη δύναμη στη συσκευή. Επιπλέον, για την προστασία του γυαλιού, υπάρχει στη συσκευή Gorilla Glass Victus 2. Εκτός από αυτό, το τηλέφωνο είναι επίσης IP48 ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό, δίνοντας ηρεμία στους χρήστες.

Στο εσωτερικό του το smartphone φοράει τον Snapdragon 8 Gen 3. Είναι ένας από τους πιο ισχυρούς επεξεργαστές Android στην αγορά. Επιπλέον, η Samsung έχει επίσης προσφέρει την υποστήριξη του Ray Tracing για μια βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού. Ως συσκευή ναυαρχίδα, η απόδοση δεν θα είναι πρόβλημα.

Προχωρώντας στο τμήμα της κάμερας, το Galaxy Z Fold 6 διαθέτει τριπλή ρύθμιση πίσω κάμερας. Καθοδηγείται από έναν κύριο φακό 50MP, έναν υπερευρυγώνιο φακό 12MP και έναν τηλεφακό 10MP με zoom 3x. Το τηλέφωνο διαθέτει δύο κάμερες selfie. Ένα στην εξωτερική οθόνη που είναι shooter 10MP. Ενώ η εσωτερική οθόνη διαθέτει κάμερα κάτω από την οθόνη 4MP.

026 family galaxy zfold6 silvershadow pink navy 1024x768 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Στο τμήμα της μπαταρίας, το Galaxy Z Fold 6 έχει χωρητικότητα μπαταρίας 4.400 mAh με υποστήριξη για φόρτιση 25 W. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι το ταχύτερο και θα ήταν καλύτερα αν η Samsung επέλεγε την υποστήριξη ταχύτερης φόρτισης. Προχωρώντας προς τα εμπρός, το Galaxy Z Fold 6 έρχεται με Galaxy AI που ουσιαστικά σημαίνει ότι οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις έξυπνες λειτουργίες που παρουσίασε η Samsung στην εκδήλωση παρουσίασης του Galaxy S24. Επιπλέον, η εμπειρία λογισμικού ενισχύεται περαιτέρω με την υποστήριξη 7 ετών ενημερώσεων του λειτουργικού συστήματος Android, καθιστώντας το μια συσκευή με προστασία του μέλλοντος. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στον επίσημο ιστότοπο της Samsung.

Το Samsung Galaxy Z Fold 6 διατίθεται σε τρεις παραλλαγές: 12/256GB, 12/512GB και 12/1TB. Η τιμή τους είναι 1.899 $, 2.019 $ και 2.259 $ αντίστοιχα. Το τηλέφωνο μπορεί να προπαραγγελθεί σήμερα και θα ξεκινήσει να αποστέλλεται στις 24 Ιουλίου.

Εν αναμονή της πλήρους αποκάλυψης των προδιαγραφών και της τιμής, το Samsung Galaxy Z Fold 6 διαμορφώνεται ως ένας σοβαρός διεκδικητής για τον τίτλο του καλύτερου foldable smartphone της αγοράς. Η αυξημένη ανθεκτικότητα, η ισχυρότερη απόδοση και η ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσουν τους λάτρεις της τεχνολογίας που αναζητούν μια κορυφαία εμπειρία foldable smartphone.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα