18 Οκτωβρίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Google Play Store εξελίσσεται κάνοντας τις αξιολογήσεις εφαρμογών πιο χρήσιμες από ποτέ

Androidpolice.com
0
(0)

Loading

Οι αξιολογήσεις στο Google Play Store παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την επιλογή των κατάλληλων εφαρμογών για τις Android συσκευές μας, ωστόσο, το σύστημα αξιολόγησης του Google Play Store έχει κι αυτό τα κουσούρια του. Όμως ήρθε να τώρα που η Google, επισημαίνει μια ευχάριστη αλλαγή που βρίσκεται στα σκαριά και υπόσχεται να κάνει τις αξιολογήσεις πιο χρήσιμες από ποτέ.

Η βασική ιδέα είναι απλή: οι αξιολογήσεις εφαρμογών θα εμφανίζονται πλέον με βάση τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Αυτό σημαίνει ότι αντί να βλέπετε γενικές αξιολογήσεις που μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν την εμπειρία σε διαφορετικά τηλέφωνα ή tablets, θα βλέπετε τι σκέφτονται οι χρήστες με παρόμοιες συσκευές. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εφαρμογές που ενδέχεται να μην λειτουργούν άψογα σε όλο το φάσμα των Android συσκευών, ή για εφαρμογές που έχουν διαφορετικές επιδόσεις ανάλογα με το υλικό της συσκευής.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι ψάχνετε για ένα παιχνίδι με έντονα γραφικά. Οι αξιολογήσεις από χρήστες με κορυφαία smartphones θα σας δώσουν μια καλή εικόνα της απόδοσης του παιχνιδιού. Από την άλλη πλευρά, οι αξιολογήσεις από χρήστες με οικονομικότερα τηλέφωνα μπορεί να επισημαίνουν προβλήματα με καθυστέρηση ή σφάλματα. Με τις νέες, πιο στοχευμένες αξιολογήσεις, θα μπορείτε να πάρετε πιο ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με το ποιες εφαρμογές θα κατεβάσετε.

Αυτή η αλλαγή δεν είναι η μόνη που εξετάζει το άρθρο. Αναφέρει επίσης πιθανές μελλοντικές βελτιώσεις, όπως η αυτόματη εκκίνηση ορισμένων εφαρμογών μόλις τις κατεβάσετε και υπενθυμίσεις για εφαρμογές που έχετε κατεβάσει αλλά δεν χρησιμοποιείτε συχνά.

Ενώ αυτές οι αλλαγές δεν είναι ακόμη διαθέσιμες στο ευρύ κοινό, δείχνουν μια θετική κατεύθυνση για το Google Play Store. Οι πιο χρήσιμες αξιολογήσεις εφαρμογών και οι πιθανές βελτιώσεις στην ανακάλυψη εφαρμογών μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες Android να βρουν τις καλύτερες εφαρμογές για τις συσκευές τους πιο εύκολα και γρήγορα.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα