7 Σεπτεμβρίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τα καλύτερα Gaming Smartphones του 2024 – Summer Edition μόνο για εσάς από το techlog.gr

2 min read
gaming smartphone1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο πυρετός των gaming smartphone γενικά θα λέγαμε ότι έχει αρχίζει και πέφτει τα τελευταία χρόνια, κι ενώ ολοένα και λιγοστεύουν οι λάτρεις των gaming smartphones, διαρκώς αυτά εξελίσσονται συνεχώς και σήμερα τη στιγμή που μιλάμε μπορεί αν βρούμε αρκετά τούμπανα.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές για τους λάτρεις των παιχνιδιών για κινητά! Αν είστε ένας από αυτούς μείνετε και δείτε τα καλύτερα Gaming Smartphone του 2024 – Summer Edition !

Επιλέγοντας το καλύτερο τηλέφωνο για παιχνίδια

Η επιλογή ενός καλού gaming smartphone εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως πρώτο και κυριότερο το κόστος αλλά και το τι θα κάνετε με το συγκεκριμένο κινητό. Θα είναι αποκλειστικά για παιχνίδια ή σκέφτεστε να αξιοποιήσετε και άλλες δυνατότητες όπως κάμερα, streaming video, καθημερινή πολλαπλή εργασία;

Ωστόσο δείτε παρακάτω τα καλύτερα gaming smartphones γι αυτό το καλοκαίρι:

  • Asus ROG Phone 8 Pro
  • Nubia Red Magic 9S Pro
  • Infinix GT 20 Pro
  • Galaxy S24 Ultra
  • iPhone 15 Pro Max
specs Asus ROG Phone 8 Series 1024x768 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

ASUS ROG Phone 8 Pro

Το Asus ROG Phone 8 Pro δείχνει ότι η Asus μπορεί να φτιάξει ένα τηλέφωνο που υπερέχει και στους δύο τομείς και στο gaming και στα υπόλοιπα.

Παρόλο που το ROG Phone 8 Pro δεν έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε δοκιμές αναφοράς (ο τίτλος ανήκει στο RedMagic 9 Pro), είναι η καλύτερη επιλογή για καθημερινή χρήση αφού και οι κάμερες στο ROG Phone 8 Pro είναι πολύ καλύτερες από ό,τι σε προηγούμενα μοντέλα και ξεπερνούν τα υπόλοιπα gaming τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένου του Red Magic 9 Pro.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά είναι η αντοχή του στο νερό με βαθμό προστασίας IP68, καθιστώντας το πιο ανθεκτικό από πριν με εξαιρετικό σύστημα ψύξης και σίγουρα είναι μια φανταστική επιλογή για παίκτες που θέλουν ένα αξιόπιστο smartphone για όλες τις ανάγκες τους.

redmagic 9 pro 12256 transparent | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

RedMagic 9 Pro

Το RedMagic 9 Pro από τη Nubia, θα λέγαμε ότι φέτος τα σπάει αφού ξεπέρασε σε απόδοση το Asus ROG Phone και σε πολύ προσιτή τιμή. Και τα δύο τηλέφωνα βρίσκονται στην κορυφή με το τελευταίο chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, αλλά το RedMagic 9 Pro προσφέρει μια εμπειρία παιχνιδιού υψηλότερης απόδοσης με λιγότερα χρήματα.

Η οθόνη, αν και καλή, δεν είναι η ταχύτερη, με μέγιστη συχνότητα 120 Hz. Το τηλέφωνο δεν είναι αδιάβροχο, επομένως δεν μπορείτε να παίξετε σε υγρές συνθήκες όπως μπορείτε με το Asus ROG Phone 8 Pro ενώ δεν διαθέτει προσαρμόσιμα φώτα LED gamer.

Για παίκτες που αναζητούν υψηλές επιδόσεις χωρίς να σπαταλήσουν πολλά χρήματα, το RedMagic 9 Pro είναι μια εξαιρετική επιλογή. Παρέχει κορυφαίες δυνατότητες gaming και σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα, αφήνοντας τα premium πρόσθετα σε όσους επιθυμούν να ξοδέψουν περισσότερα.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό στο Nubia Red Magic 9 Pro είναι η τεράστια μπαταρία 6.500 mAh, η οποία το καθιστά ένα από τα πιο ανθεκτικά smartphone από την άποψη της μπαταρίας.

20240426 175542 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Infinix GT 20 Pro

Το Infinix GT 20 Pro στέκεται ως ένα εξαιρετικό smartphone gaming με πανέμορφο και μοναδικό σχεδιασμό και πολύ στιβαρό σχεδιασμό ενώ είναι φθηνότερο και με εξαιρετική απόδοση χάρη στο MediaTek Dimensity 8200 Ultimate.

Η συσκευή της Infinix ξεχωρίζει επίσης σε σύγκριση με άλλες συσκευές με οθόνη AMOLED 6,78 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz , μέγιστη φωτεινότητα 1.300 nit και ανάλυση 2.436 x 1.080 pixel. Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι ο βαθμός προστασίας IP54 για αντοχή στη σκόνη και τα πιτσιλίσματα. Το Infinix GT 20 Pro διαθέτει ένα μοναδικό σετ προσαρμόσιμων LED RGB στο πίσω μέρος. Όλοι γνωρίζουμε πώς οι παίκτες λατρεύουν τα χρώματα RGB στις ρυθμίσεις τους και η Infinix έκανε εξαιρετική δουλειά φέρνοντάς το στον κόσμο των smartphone.

Untitle 1024x1024 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Infinix GT 20 Pro διαθέτει επίσης μια ικανή κάμερα 108 MP με OIS, εάν θέλετε να διακόψετε τις συνεδρίες παιχνιδιών σας για να τραβήξετε μερικές ωραίες λήψεις. Συνεχίζοντας, διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία συντονισμένα από την JBL για μια καθηλωτική και βαθιά εμπειρία ήχου.

Άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν θύρα USB Type-C με ενσύρματη φόρτιση 45 W, Wi-Fi 6, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, NFC, IR Blaster και κάμερα selfie 32 MP. Η συσκευή διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh που κρατά τα φώτα αναμμένα και τρέχει το Android 14 απευθείας από το κουτί.

Εάν θέλετε να παίξετε απαιτητικά παιχνίδια από το Google Play Store και θέλετε ένα μοναδικό smartphone που δεν φαίνεται ογκώδες, τότε το Infinix GT 20 Pro είναι μια εξαιρετική επιλογή.

6570299 sd | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung Galaxy S24 Ultra

Η επόμενη συσκευή που στέκεται ως μία από τις καλύτερες επιλογές για gaming είναι το Samsung Galaxy S24 Ultra. Η συσκευή είναι η τωρινή ναυαρχίδα της Samsung και διαθέτει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες υλικού για εντατικό και απαιτητικό παιχνίδι.

Το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη 6,8 ιντσών Dynamic LTPO AMOLED 2X με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, HDR10+ με ανάλυση Quad HD+. Στο εσωτερικό του θα βρούμε τον εξαιρετικό Snapdragon 8 Gen 3 με έως και 12 GB μνήμης RAM και 1 TB αποθήκευσης. Υπάρχει μια Adreno 750 GPU με ταχύτητα ρολογιού 1 GHz ενώ ο επεξεργαστής μπορεί εύκολα να χειριστεί οτιδήποτε από το Play Store. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για προηγμένη εξομοίωση, καθώς μπορεί να εκτελεί απαιτητικούς εξομοιωτές όπως αυτός για το Nintendo Switch.

Το Galaxy S24 Ultra διαθέτει μια τεράστια μπαταρία 5.000 mAh με ενσύρματη φόρτιση 45 W και ασύρματη φόρτιση 15 W. Σε αυτήν τη λίστα, η συσκευή είναι πιθανώς αυτή με τη μεγαλύτερη υποστήριξη για ενημερώσεις λογισμικού. Διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 14 και θα λάβει ενημερώσεις Android για 7 χρόνια.

1115297546 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

iPhone 15 Pro Max

Ολοκληρώνουμε τη άρθρο μας με το iPhone 15 Pro Max. Η ναυαρχίδα της Apple σίγουρα δεν μοιάζει με την κινητήρια δύναμη του gaming με την πρώτη ματιά.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το iPhone 15 Pro Max υπερέχει στα παιχνίδια. Πολλά από τα καλύτερα αξεσουάρ χειριστηρίου, όπως το Nomad Scuf και το Backbone, κυκλοφόρησαν πρώτα για το iPhone. Επιπλέον, το iPhone προσφέρει αποκλειστική πρόσβαση στο Apple Arcade, παρέχοντας μεγάλη γκάμα παιχνιδιών με μηνιαία χρέωση.

Iphone 15 pro max feature image 1024x427 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή A17 Pro, το iPhone 15 Pro Max είναι το πιο ανθεκτικό iPhone που είναι διαθέσιμο. Είναι ιδανικό για να παίζετε απαιτητικά παιχνίδια όπως το Death Stranding, το Resident Evil 4 και θα υποστηρίζει τις πιο πρόσφατες λειτουργίες Apple Intelligence που έρχονται στο iOS 18. Η Apple προτείνει ότι όσοι δεν διαθέτουν μοντέλο Pro μπορεί να χάσουν αυτές τις επερχόμενες βελτιώσεις AI.

Το iPhone 15 Pro Max διαθέτει επίσης μία εξαιρετική μπαταρία και φυσικά κάμερα με εκπληκτικές δυνατότητες φωτογραφίας και φουτουριστική κατασκευή από τιτάνιο. Αν και η τιμή του αρκετά τσιμπιμένη, είναι ίσως το καλύτερο iPhone για gaming και κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων gaming smartphone στην αγορά.

Η επιλογή είναι δική σας!

Τα smartphones που επιλέξαμε πιστεύουμε ότι τα κορυφαία gaming smartphones γι αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο εαν έχετε άλλες συσκευές στο μυαλό σας, μη διστάσετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στην ενότητα των σχολίων παρακάτω.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα