7 Σεπτεμβρίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Netflix ταράζει κυριολεκτικά τα νερά με τα νέα συνδρομητικά του πακέτα!

1 min read
netflix new | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Netflix το 2022 εισήγαγε ένα νέο πακέτο με διαφημίσεις, σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Αυτό το έκανε πιο προσιτό σε περισσότερους ανθρώπους και στην ουσία ανέβασε κατά πολύ τους συνδρομητές στη δημοφιλή streaming πλατφόρμα.

netflix | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Επιγραμματικά όλες οι αλλαγές που ετοιμάζει το Netflix

  • Νέο πακέτο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις: Αυτό το πακέτο σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε το Netflix με διαφημίσεις με χαμηλότερη μηνιαία χρέωση. Είναι ήδη δημοφιλές, με πάνω από 40 εκατομμύρια θεατές! Ωστόσο, δεν είναι ακόμα ενεργό σε όλες τις χώρες.
  • Όχι άλλο βασικό πακέτο: Το προηγούμενο φθηνότερο πακέτο χωρίς διαφημίσεις δεν είναι πλέον διαθέσιμο, οπότε εάν τυχόν το είχατε τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα νέο.
  • Δύο εναπομείναντα πακέτα χωρίς διαφημίσεις: Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε ένα πακέτο χωρίς διαφημίσεις, αλλά να ξέρετε ότι κοστίζει κάτι παραπάνω. Υπάρχει ένα πακέτο Standard Definition (SD) και ένα Premium Ultra High Definition (UHD).

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου:

  • Διαθεσιμότητα περιεχομένου: Μερικές εκπομπές και ταινίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες στο πρόγραμμα που υποστηρίζεται από διαφημίσεις λόγω συμφωνιών αδειοδότησης. Αλλά το Netflix λέει ότι αυτό δεν θα επηρεάσει τα περισσότερα από αυτά που θέλετε να παρακολουθήσετε.
  • Χωρίς διαφημίσεις για παιδιά ή παιχνίδια: Τα παιδικά προφίλ και η ενότητα Παιχνίδια Netflix θα εξακολουθούν να είναι εντελώς χωρίς διαφημίσεις, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε χωρίς διακοπές.

Αναρωτιέστε αν το συνδρομητικό πακέτο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις είναι κατάλληλο για εσάς; Μεταβείτε στην επίσημη σελίδα του Netflix και από εκεί μπορείτε να δείτε ποια πακέτα και σε ποιες τιμές είναι διαθέσιμα στη χώρα σας. Χώρες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Γαλλία και η Αυστραλία έχουν ήδη μεταβεί στο νέο σύστημα.

Αυτή η αλλαγή δείχνει ότι το Netflix γενικά δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα και δίνει βάση στους συνδρομητές του που θέλουν έναν πιο προσιτό τρόπο ροής περιεχομένου. Το πακέτο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις δίνει στους χρήστες περισσότερες επιλογές, ενώ το Netflix παραμένει ηγέτης στον κόσμο του streaming.

Με αυτή τη νέα επιλογή να πηγαίνει προς το παρόν αρκετά καλά, μπορούμε να περιμένουμε ακόμα πιο συναρπαστικά πράγματα από το Netflix στο μέλλον!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα