27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Google Chrome ανανεώνεται και εισάγει τρεις αξιοσημείωτες λειτουργίες

1 min read
chrome memory ftr1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Google εισήγαγε πρόσφατα τρεις αξιοσημείωτες λειτουργίες στο πρόγραμμα περιήγησής της Chrome, με στόχο να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης των χρηστών, προσφέροντας βελτιωμένη άνεση και προσβασιμότητα χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Εξερευνήστε τις βελτιωμένες δυνατότητες του Chrome για ένα πιο ομαλό ταξίδι περιήγησης

Chrome Search Suggestions Blog B.width 1200.format webp | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η πρώτη αξιοσημείωτη προσθήκη είναι η δυνατότητα βελτιωμένης αναζήτησης προτάσεων. Αυτή η βελτίωση προσαρμόζει τις προτάσεις αναζήτησης με μεγαλύτερη ακρίβεια σε μεμονωμένους χρήστες ενσωματώνοντας πληροφορίες από δημοφιλείς αναζητήσεις που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά τους. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν πιο σχετικές προτάσεις με βάση τις προηγούμενες αναζητήσεις τους. Για παράδειγμα, αν κάποιος αναζήτησε πρόσφατα για “Japchae”, μπορεί να λάβει προτάσεις για άλλα μοντέρνα κορεάτικα πιάτα. Αυτό το εκλεπτυσμένο σύστημα προτάσεων στοχεύει να διευκολύνει μια πιο εξατομικευμένη και αποτελεσματική εμπειρία περιήγησης.

Μια άλλη πολύτιμη προσθήκη στο Chrome είναι η λειτουργία Expanded Image Results. Προηγουμένως περιοριζόταν σε συγκεκριμένες αναζητήσεις προϊόντων, όπως έπιπλα, αυτή η δυνατότητα παρέχει τώρα ένα ευρύτερο φάσμα αποτελεσμάτων εικόνων για προτεινόμενες αναζητήσεις. Οι χρήστες, τόσο σε συσκευές Android όσο και σε συσκευές iOS , μπορούν πλέον να επωφεληθούν από μια πιο ολοκληρωμένη οπτική εμπειρία, ειδικά όταν εξερευνούν κατηγορίες πέρα ​​από αναζητήσεις προϊόντων, όπως «μποέμικο τραπέζι». Αυτή η επέκταση απλοποιεί την οπτική περιήγηση για χρήστες με διαφορετικές προτιμήσεις και ενδιαφέροντα.

Chrome suggestions with images.width 1000.format webp | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σε περιοχές με κακή σύνδεση στο διαδίκτυο, η πρόσβαση σε πληροφορίες μπορεί να είναι μια σημαντική πρόκληση. Για να αντιμετωπίσει αυτήν την ανησυχία, το Chrome εισήγαγε μια βελτίωση στις Προτάσεις αναζήτησης σε χαμηλή συνδεσιμότητα. Αυτή η βελτίωση εστιάζει στην ενίσχυση των δυνατοτήτων στη συσκευή για την παροχή προτάσεων αναζήτησης ακόμη και όταν η σύνδεση δικτύου είναι αδύναμη. Αυτό διασφαλίζει ότι οι χρήστες, ακόμη και σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης, μπορούν να συνεχίσουν να λαμβάνουν πολύτιμες προτάσεις, μετριάζοντας έτσι τον αντίκτυπο της χαμηλής συνδεσιμότητας στην εμπειρία περιήγησης.

Αυτές οι τρεις λειτουργίες διατίθενται σταδιακά στους χρήστες του Chrome, από σήμερα. Ο Jesse Lee, Product Manager στο Chrome, τόνισε το κίνητρο πίσω από αυτές τις ενημερώσεις. Δηλώνοντας, «Μερικές φορές όταν κάνετε περιήγηση, δεν είστε σίγουροι για το τι αναζητάτε. Σήμερα, αποκαλύπτουμε τρεις νέες δυνατότητες στο Chrome για να εμπνεύσουμε. Θα λαμβάνετε πιο χρήσιμες προτάσεις αναζήτησης στο Chrome με βάση τα ενδιαφέροντα άλλων και θα έχετε πρόσβαση στα αποτελέσματα όταν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι αδύναμη.” Με αυτές τις προσθήκες, η Google στοχεύει να προσφέρει μια πιο προσαρμοσμένη, ευέλικτη και ανθεκτική εμπειρία περιήγησης στους χρήστες του Chrome σε όλο τον κόσμο.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα