26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ποιες συσκευές θα λάβουν το One UI 6.1 και το Galaxy AI;

1 min read
notification channels ftr1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι πρώτες συσκευές που θα έρθουν με το One UI 6.1 και το Galaxy AI είναι τα Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+, και Galaxy S24 Ultra, τα νέα ναυαρχίδα της εταιρείας. Η Samsung θα αρχίσει να φέρνει το One UI 6.1 και το Galaxy AI σε άλλα κινητά κάποια στιγμή τον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σχεδόν κάθε κινητό ή tablet της Samsung που είναι επιλέξιμο για το Android 14 και το One UI 6.0 θα είναι επίσης επιλέξιμο για το One UI 6.1. Αν το Android 14 είναι η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος για τη συσκευή σας, μπορείτε να περιμένετε να πάρετε το One UI 6.1 ως την τελική αναβάθμιση του One UI.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του One UI 6.1 και του Galaxy AI;

Το One UI 6.1 θα φέρει μερικές βελτιώσεις και διορθώσεις στο περιβάλλον χρήστη της Samsung, όπως νέα θέματα, εικονίδια, φόντα και ρυθμίσεις. Το Galaxy AI, όμως, θα προσθέσει πολλές νέες δυνατότητες που θα κάνουν τη ζωή των χρηστών πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του Galaxy AI είναι τα εξής:

  • Live Translation: Με αυτό το χαρακτηριστικό, μπορείτε να μεταφράσετε ζωντανά οποιαδήποτε γλώσσα σε οποιαδήποτε άλλη, χρησιμοποιώντας την κάμερα, το μικρόφωνο ή το πληκτρολόγιο του κινητού σας. Μπορείτε να μεταφράσετε τόσο κείμενο όσο και ομιλία, και να δείτε τη μετάφραση στην οθόνη σας ή να την ακούσετε με τη φωνή του Galaxy AI.
  • Interpreter: Με αυτό το χαρακτηριστικό, μπορείτε να έχετε έναν πραγματικό διερμηνέα στο κινητό σας, που θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με άτομα που μιλούν διαφορετικές γλώσσες. Μπορείτε να επιλέξετε τη γλώσσα που θέλετε να μιλήσετε και τη γλώσσα που θέλετε να ακούσετε, και ο διερμηνέας θα μεταφράσει την ομιλία σας σε πραγματικό χρόνο, με φυσική προφορά και έκφραση.
  • Voice Recording Transcription: Με αυτό το χαρακτηριστικό, μπορείτε να καταγράψετε τη φωνή σας και να τη μετατρέψετε σε κείμενο, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αναγνώρισης ομιλίας του Galaxy AI.

Πρόβλεψη και περαιτέρω ενημερώσεις:

Η επικείμενη άφιξη των λειτουργιών One UI 6.1 και Galaxy AI δημιουργεί ενθουσιασμό στην κοινότητα χρηστών της Samsung. Η συνεχής παρακολούθηση της κατάστασης θα εξασφαλίσει έγκαιρες επικαιροποιήσεις καθώς καθίστανται διαθέσιμες συγκεκριμένες πληροφορίες. Οι χρήστες μπορούν να περιμένουν να μάθουν σύντομα εάν οι ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας του Μαρτίου θα εγκαινιάσουν τη νέα έκδοση λογισμικού ή εάν υπάρχει ελαφρώς μεγαλύτερη αναμονή.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα