27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google games που μπορείτε να παίξετε στον browser σας

1 min read
Google Games | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Θυμάστε εκείνες τις μέρες που περιμένατε κάποια λεπτά μέχρι να συνδεθείτε στο internet και ακούγατε αυτόν τον εκνευριστικό dial-up τόνο; Ε λοιπόν, αυτές οι μέρες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Έχουν αντικατασταθεί από έναν κόσμο άμεσης πρόσβασης στο διαδίκτυο και ατελείωτης ψυχαγωγίας. Τι γίνεται όμως αν ψάχνετε για μια γρήγορη λύση για να ψυχαγωγηθείτε; Εδώ είναι που μπαίνουν στο παιχνίδι τα παιχνίδια της Google.

Κατά κύριο λόγο τα παιχνίδια Google δεν είναι τίποτα περισσότερο από κλασικά παιχνίδια με μια παραλλαγή. Αυτή η συλλογή εμβληματικών τίτλων μπορεί να σας ταξιδέψει σε πιο απλές εποχές. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να πάτε σε έναν ιστότοπο και να χαθείτε σε ατελείωτο scrolling.

Φιδάκι: Το κλασικό παιχνίδι που ξαναζωντανεύει στο Google

Θυμάστε εκείνες τις ώρες που περνούσατε κολλημένοι στο παλιό σας Nokia κινητό, οδηγώντας μανιωδώς ένα pixelated φίδι μέσα από έναν λαβύρινθο μήλων; Το Google Snake επαναφέρει αυτή την εθιστική γοητεία. Όπως μπορεί να μαντέψατε, αυτό το παιχνίδι της Google είναι ενσωματωμένο κατευθείαν στο περιηγητή σας.

Οι κανόνες παραμένουν οι ίδιοι όπως στο κλασικό παιχνίδι Snake. Πρέπει να ελιχθείτε με ένα συνεχώς αυξανόμενο φίδι μέσα σε ένα πλέγμα. Ενώ το κάνετε αυτό, πρέπει να το κάνετε να καταβροχθίσει μήλα για να επιμηκύνει το σώμα του. Αλλά προσέξτε, καθώς μια λάθος κίνηση στον τοίχο ή στην ουρά σας και το παιχνίδι τελειώνει. Πρόκειται για μια απλή αλλά διαχρονική φόρμουλα, που εγγυάται ότι θα σας κρατήσει καθηλωμένους για λεπτά, αν όχι ώρες.

Πώς να παίξετε το Google Snake: Αναζήτηση “Snake Game” στο Google

Snake Game on Google | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Pac-Man

Το εμβληματικό κίτρινο κουκιδωτό ανθρωπάκι δεν χρειάζεται συστάσεις. Το παιχνίδι Google Pac-Man σας επιτρέπει να ξαναζήσετε τη συγκίνηση της περιήγησης στο λαβύρινθο, αποφεύγοντας τους Blinky, Pinky, Inky και Clyde. Όλα αυτά τα κάνετε ενώ καταβροχθίζετε αυτά τα νόστιμα σφαιρίδια ενέργειας.

Είναι τόσο διασκεδαστικό όσο το θυμάστε από τα παιδικά σας χρόνια. Ακονίστε τα αντανακλαστικά σας, καταστρώστε στρατηγική για τους ελιγμούς αποφυγής φαντασμάτων και κυνηγήστε το υψηλό σκορ. Αυτό το παιχνίδι της Google θα σας αφήσει πραγματικά να ξαναζήσετε παιχνίδια arcade.

Πώς να παίξετε το Google Pac-Man: Αναζήτηση “Pacman” στο Google

Pac Man Google Game | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Minesweeper Ο κλασσικός ναρκαλιευτής

Θυμάστε τις μέρες που ιδρώνατε πάνω από μπλοκ, κάνοντας σχολαστικά κλικ και σημαίες, ελπίζοντας να αποφύγετε την τρομερή έκρηξη; Το Google Minesweeper επαναφέρει τη συγκίνηση (και περιστασιακά τον τρόμο) αυτού του λογικού παζλ.

Σε αυτό το παιχνίδι της Google, πρέπει να αποκαλύψετε τους κρυμμένους αριθμούς, να πλοηγηθείτε στο ναρκοπέδιο με ακρίβεια και να βγείτε νικητές. Απλά να θυμάστε, ένα λάθος κλικ και επιστρέφετε στο σημείο μηδέν. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα τέλειο μείγμα στρατηγικής και αγωνίας.

Πώς να παίξετε το Google Minesweeper: Αναζήτηση “Minesweeper” στο Google

Minesweeper Google Game | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πασιέντζα και ποτέ δεν ξέρεις!

Εάν παίζατε παλιά πασιέντζα τώρα είναι η ώρα να την ξαναθυμηθείτε. Στοιβάζετε τα τραπουλόχαρτα, φτιάχνετε σωρούς και καθαρίζετε το ταμπλό σε ένα ικανοποιητικό παιχνίδι ψηφιακής υπομονής. Αυτό το παιχνίδι της Google είναι ουσιαστικά μια πνευματική προπόνηση μεταμφιεσμένη σε διασκέδαση. Είναι ιδανικό για να οξύνετε τη συγκέντρωσή σας και να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα.

Google Solitaire game | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πώς να παίξετε την πασιέντζα Google: Αναζήτηση “πασιέντζα ” στο Google

Google Tic-Tac-Toe

Αυτή η αρχαία μάχη του πνεύματος δεν χρειάζεται συστάσεις. Το Google Tic-Tac-Toe σας επιτρέπει να προκαλέσετε έναν φίλο ή μια τεχνητή νοημοσύνη σε αυτό το διαχρονικό παιχνίδι των Χ και των Ο. Εξουδετερώστε τον αντίπαλό σας, μπλοκάρετε τις κινήσεις του και διεκδικήστε τη νίκη σε αυτό το μινιμαλιστικό αριστούργημα. Πρόκειται για μια γρήγορη, εγκεφαλική μονομαχία που είναι τόσο εθιστική όσο και απλή.

Tic Tac Toe on Google | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πώς να παίξετε το Google Tic-Tac-Toe: Αναζήτηση “tictactoe” στο Google

Παιχνίδι μνήμης Google: Google Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει

Ψάχνετε για μια πνευματική πρόκληση μεταμφιεσμένη σε διασκέδαση; Το παιχνίδι μνήμης της Google είναι η απάντησή σας. Θυμηθείτε την ακολουθία των ήχων που κάνουν αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα της θάλασσας και δείτε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε πριν σας προδώσει η μνήμη σας. Πρόκειται για μια απολαυστική δοκιμασία ακουστικής ανάκλησης, ιδανική για να διατηρήσετε το μυαλό σας σε εγρήγορση και τα αντανακλαστικά σας σε εγρήγορση.

Πώς να παίξετε το παιχνίδι μνήμης της Google: Αναζήτηση “Παιχνίδι μνήμης” στο Google

Google Memory Game | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google Dino Run: The Fun-filled Offline Google Game for Chrome

Αν και τεχνικά δεν είναι παιχνίδι της Google, το Chrome Dino Run αξίζει μια τιμητική αναφορά. Αυτός ο γοητευτικός, pixelated δεινόσαυρος παίρνει τα προϊστορικά μονοπάτια, αποφεύγοντας κάκτους και πτεροδάκτυλους, ακόμη και όταν η σύνδεση στο διαδίκτυο κάνει διακοπές. Είναι μια απολαυστική υπενθύμιση ότι ακόμα και χωρίς το διαδίκτυο, λίγη διασκέδαση με pixelated εικόνες μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική.

Πώς να παίξετε το Google Dino Run: Στην καρτέλα διευθύνσεων του Chrome πληκτρολογήστε “chrome://dino/”

Google Dino Run | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πέρα από τα κλασικά παιχνίδια ένας κόσμος γεμάτος doodle περιμένει

Η παιδική χαρά παιχνιδιών της Google δεν σταματά όμως στα παιχνίδια που αναφέρθηκαν παραπάνω. Ο γίγαντας της αναζήτησης στολίζει συχνά την αρχική του σελίδα με θεματικά παιχνίδια για ειδικές περιστάσεις, καθένα από τα οποία αποτελεί μια μοναδική και ευχάριστη έκπληξη. Από τον εορτασμό ιστορικών προσωπικοτήτων μέχρι την απόδοση τιμής σε πολιτιστικές γιορτές, αυτά τα Google Doodles είναι κάτι περισσότερο από απλή καραμέλα για το μάτι – είναι διαδραστικές πύλες σε μίνι περιπέτειες που περιμένουν να ανακαλυφθούν.

Google Doodles

Έτσι, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε με λίγα λεπτά στη διάθεσή σας, αντισταθείτε στην παρόρμηση να περιηγηθείτε άσκοπα. Βυθιστείτε στην κρυφή παιδική χαρά της Google, ξαναζήστε τα κλασικά παιχνίδια, προκαλέστε το μυαλό σας και ανακαλύψτε ξανά την απλή χαρά ενός καλοφτιαγμένου παιχνιδιού.

Να θυμάστε, μερικές φορές, η καλύτερη ψυχαγωγία βρίσκεται μόλις ένα κλικ μακριά, μέσα στη γνώριμη αγκαλιά της αγαπημένης σας μηχανής αναζήτησης.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα