27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το YouTube καταπολεμά τους adblockers – Δείτε εναλλακτικές λύσεις

1 min read
youtube shorts21 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το YouTube λαμβάνει μέτρα για να καταπολεμήσει τη χρήση adblockers στην πλατφόρμα του, οδηγώντας σε μια συνεχή μάχη μεταξύ της πλατφόρμας και των χρηστών της. Η εταιρεία προειδοποιεί πλέον τους χρήστες ότι οι adblockers παραβιάζουν τους όρους χρήσης της και τους προτείνει να εγγραφούν στο YouTube Premium για μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις.

Το YouTube έχει εφαρμόσει διάφορα μέτρα για να αντισταθεί στους adblockers, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης αναδυόμενων παραθύρων και μηνυμάτων στους χρήστες που έχουν ενεργοποιημένους τους adblockers. Επιπλέον, το YouTube έχει ενημερώσει τα αντι-adblocker scripts του, καθιστώντας δύσκολο για τους adblockers να παρακάμψουν αποτελεσματικά τις διαφημίσεις της πλατφόρμας.

Ένας τρόπος με τον οποίο το YouTube εμποδίζει τους χρήστες να ενεργοποιούν adblockers είναι επιβραδύνοντας την πλατφόρμα. Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, το YouTube παραδέχτηκε ότι επιβράδυνε σκόπιμα τους χρόνους φόρτωσης για τους χρήστες που συνέχισαν να χρησιμοποιούν adblockers. Τώρα φαίνεται ότι μια νέα χιονοθύελλα επιβράδυνσης πλήττει τους χρήστες που εξακολουθούν να αρνούνται να εγκαταλείψουν τους adblockers τους.

Σύμφωνα με πολλαπλές αναρτήσεις στο Reddit, οι χρήστες που χρησιμοποιούν λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα με αργή φόρτωση και αστοχίες στο YouTube, με βίντεο να χρειάζονται έως και 5 λεπτά για να φορτωθούν.

Παρόλο που υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μπλοκάρετε τις διαφημίσεις στο YouTube, ο ευκολότερος τρόπος για να απολαύσετε μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις είναι να εγγραφείτε στο YouTube Premium. Αυτό όχι μόνο υποστηρίζει την πλατφόρμα αλλά παρέχει επίσης στους χρήστες πρόσθετα οφέλη όπως προβολή εκτός σύνδεσης και αναπαραγωγή στο παρασκήνιο.

Ακολουθούν ορισμένα βασικά σημεία για το YouTube Premium:

  • Κόστος: Το YouTube Premium κοστίζει 13,99 $ ανά μήνα ή 119,99 $ ετησίως. Υπάρχει επίσης ένα οικογενειακό πρόγραμμα διαθέσιμο για 22,99 $ το μήνα, το οποίο επιτρέπει έως και έξι χρήστες να μοιράζονται την εμπειρία χωρίς διαφημίσεις.
  • Εμπειρία χωρίς διαφημίσεις: Το YouTube Premium είναι ο μόνος τρόπος για να διαγράψετε όλες τις διαφημίσεις από τα βίντεο του YouTube σε όλες τις πλατφόρμες. Άλλες εφαρμογές χωρίς διαφημίσεις για το YouTube όπως το NewPipe, το SkyTube και το LibreTube είναι εναλλακτικές λύσεις, αλλά ενδέχεται να μην παρέχουν την ίδια ολοκληρωμένη εμπειρία χωρίς διαφημίσεις με το YouTube Premium.
  • Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Οι συνδρομητές του YouTube Premium απολαμβάνουν επίσης άλλα οφέλη, όπως προβολή εκτός σύνδεσης και αναπαραγωγή στο παρασκήνιο. Αυτά τα χαρακτηριστικά βελτιώνουν την εμπειρία χρήστη και κάνουν τη συνδρομή πιο ελκυστική.

Άλλη μια μέθοδος αντιμετώπισης των διαφημίσεων είναι απλώς να τις παρακάμψετε. Οι περισσότερες διαφημίσεις στο YouTube είναι 5 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, ορισμένες είναι 10 ή 15 δευτερόλεπτα. Οι χρήστες μπορούν να παρακάμψουν τις περισσότερες διαφημίσεις μετά από τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα, ακόμη και αν η διαφήμιση είναι 30 δευτερόλεπτων. Επομένως, η παράκαμψη των διαφημίσεων είναι ένας ασφαλής τρόπος αντιμετώπισης των διαφημίσεων στο YouTube.

Παρόλο που υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μπλοκάρετε τις διαφημίσεις στο YouTube, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις επιπτώσεις αυτών των ενεργειών στη βιωσιμότητα της πλατφόρμας. Η εγγραφή στο YouTube Premium εξακολουθεί να είναι ο πιο απλός τρόπος να απολαύσετε μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις ενώ υποστηρίζετε τους δημιουργούς περιεχομένου.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα