Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο κατασκευαστής κινητήρων ηλεκτρικών οχημάτων EuroGroup Laminations επεκτείνει την παραγωγή του στο Μεξικό

1 min read
EV | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο ιταλικός κατασκευαστής εξαρτημάτων κινητήρων ηλεκτρικών οχημάτων EuroGroup Laminations (EGLA.MI) επεκτείνει την παραγωγική του δυναμικότητα στο Μεξικό για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για ηλεκτρικά οχήματα (EVs) στην περιοχή. Η εταιρεία ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα επενδύσει 50 εκατομμύρια ευρώ (55 εκατομμύρια δολάρια) για να χτίσει ένα νέο εργοστάσιο στην πολιτεία Queretaro του Μεξικού, προσθέτοντας στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις της στη χώρα.

Η EuroGroup Laminations προμηθεύει στάτορες και ρότορες, δύο βασικά εξαρτήματα ηλεκτρικών κινητήρων και γεννητριών, σε μεγάλους κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως η Volkswagen, η Renault, η Ford, η GM και ένας κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων που εδρεύει στις ΗΠΑ. Η εταιρεία έχει επτά εργοστάσια στην Ιταλία και λειτουργεί επίσης εγκαταστάσεις στην Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο διευθύνων σύμβουλος Marco Arduini δήλωσε ότι η επένδυση στο Μεξικό θα βοηθήσει την EuroGroup Laminations να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για EVs στη Βόρεια Αμερική. Η εταιρεία έχει ήδη εξασφαλίσει παραγγελίες αξίας 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ για την περίοδο 2024-2028, αποδεικνύοντας τη μεγάλη ζήτηση για τα προϊόντα της.

Το συνολικό budget παραγγελιών της EuroGroup Laminations για την αυτοκινητοβιομηχανία έφτασε σε ρεκόρ 6,4 δισεκατομμύρια ευρώ τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, αντανακλώντας τη ισχυρή θέση της στην αγορά εξαρτημάτων EV. Η επέκταση στο Μεξικό είναι μια στρατηγική κίνηση για να ενισχυθεί περαιτέρω η θέση της εταιρείας σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα.

Με την επένδυση στο Μεξικό, η EuroGroup Laminations τοποθετείται για να επωφεληθεί από την αυξανόμενη αγορά EV στη Βόρεια Αμερική. Το νέο εργοστάσιο της εταιρείας θα τη βοηθήσει να ανταποκριθεί στη ζήτηση για τα προϊόντα της και να ενισχύσει τις σχέσεις της με τους βασικούς πελάτες της. Αυτή η επέκταση αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας στην καινοτομία και την πίστη της στο μέλλον των ηλεκτρικών οχημάτων.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα