27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

5 νέα παιχνίδια Apple Arcade για να δοκιμάσετε το 2024 και 3 για να παίξετε ξανά

1 min read
apple arcade 2024 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Apple Arcade αναβαθμίζεται τις επόμενες εβδομάδες με μια σειρά από νέα παιχνίδια και τίτλους. Δείτε παρακάτω 5 νέα παιχνίδια τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μία ματιά

  • Tamagotchi Adventure Kingdom: Ξεκινήστε μια συγκινητική περιπέτεια στο Tamagotchi Adventure Kingdom, ακολουθώντας τον αξιολάτρευτο ήρωα Mametchi στην αποκατάσταση της αρμονίας στον πλανήτη Tamagotchi μετά από μια μυστηριώδη σύγκρουση που συγκλονίζει τον κόσμο τους
  • Cornsweeper: Το Cornsweeper είναι μια χαλαρωτική και φανταστική αναδημιουργία του αγαπημένου παιχνιδιού λογικής Minesweeper. Φτιάξτε νόστιμα ποπ-κορν και αποφύγετε εκρήξεις, και όλα αυτά με ένα χαλαρωτικό και πρωτότυπο lo-fi-εμπνευσμένο σάουντρακ με reggae-based soundtrack.
  • Blackjack by MobilityWare+: Στο Blackjack by MobilityWare+, οι παίκτες μπορούν να βυθιστούν στο κλασικό παιχνίδι και να κατακτήσουν τις ιδιαιτερότητές του. Ξεπεράστε τις τυπικές επιλογές Hit ή Stand και εξερευνήστε το αυθεντικό παιχνίδι με επιλογές όπως το μοίρασμα και το διπλασιασμό.
  • BEAST: Bio Exo Arena Suit Team: Σε αυτό το online παιχνίδι δράσης 3v3 με ξεχωριστούς ήρωες και δυναμικό gameplay, οι παίκτες θα ξεκινήσουν μια κοσμική περιπέτεια σε ένα συναρπαστικό σύμπαν επιστημονικής φαντασίας που ζωντανεύει με ζωντανά, στυλιζαρισμένα γραφικά και απίστευτα κινούμενα σχέδια. Το παιχνίδι περιλαμβάνει ήρωες-ζώα που πιλοτάρουν ισχυρές μηχανοκίνητες πανοπλίες, γνωστές ως BEASTs.
  • Words in Progress: Το Words in Progress ξεκινά με επτά γράμματα κάθετα ευθυγραμμισμένα στην οθόνη και μετά οι παίκτες να συνδυάσουν αυτά τα γράμματα σε λέξεις. Όταν ένα γράμμα αφαιρείται από τη θέση του, η κενή θέση συμπληρώνεται με ένα νέο γράμμα από τη στοίβα του παίκτη. Ολοκληρώστε διάφορες προκλήσεις και αποτρέψτε το άδειασμα της στοίβας γραμμάτων και το τέλος του παιχνιδιού.

Ανακαλύψτε ξανά αυτά τα 3 παιχνίδια Apple Arcade με το νέο περιεχόμενο που κυκλοφορεί

apple arcade 2024 bgr 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εκτός από αυτά τα νέα παιχνίδια, το Apple Arcade προσφέρει επίσης 20+ ενημερώσεις περιεχομένου σε υπάρχοντα παιχνίδια. Αυτοί είναι μερικοί από τους τίτλους που πρέπει να δώσετε άλλη μια ευκαιρία ή να παίξετε για πρώτη φορά:

Hello Kitty Island Adventure: Το 2023 App Store Award Winner καλωσορίζει το Έτος του Δράκου με τη γιορτή Luck & Lanterns στις 19 Ιανουαρίου. Ένας δράκος πετάει πάνω από το Νησί της Φιλίας, αφήνοντας πίσω του πολύτιμα μαργαριτάρια δράκου – σημάδι καλής τύχης. Συγκεντρώστε μαργαριτάρια δράκου για ειδικές ανταμοιβές καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής.

Crayola Create and Play+: Ενθαρρύνει την περιέργεια, την καλλιτεχνική ανεξαρτησία και προσφέρει ένα ασφαλές μέρος για την ανάπτυξη της αυτοέκφρασης μέσω της ζωγραφικής. Στις 12 Ιανουαρίου, θα αποκτήσει μια ανανέωση με θέμα τη χειμερινή χώρα των θαυμάτων, η οποία περιλαμβάνει ένα περιορισμένης διάρκειας χειμωνιάτικο δέρμα για τη δραστηριότητα Rainbow Rush και ξεκινά την ετήσια Εβδομάδα Δημιουργικότητας της Crayola – μια γιορτή για τη δημιουργικότητα των παιδιών και τη χαρά που φέρνει στη μάθηση.

Jetpack Joyride 2: Οι παίκτες μπορούν να καθίσουν πίσω από το τιμόνι του νέου οχήματος Hamster Ball, να φορέσουν το skin του ήρωα Camouflage και να πάρουν το Water Jetpack για μια υγρή και άγρια βόλτα.

Η Apple αναφέρει ότι μερικά άλλα παιχνίδια του Apple Arcade, όπως το Cut the Rope 3Snake.io+Puzzle &; Dragons StoryCityscapes: Sim Builderstitch.WHAT THE CAR?, και Samba de Amigo: Party-To-Go, λαμβάνουν ενημερώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Το Apple Arcade είναι διαθέσιμο για $6,99 μηνιαίως με δωρεάν δοκιμή ενός μήνα. Οι πελάτες που αγοράζουν ένα νέο iPhone, iPad, Mac ή Apple TV λαμβάνουν τρεις μήνες Apple Arcade δωρεάν. Η υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη ως μέρος των συνδρομών Apple One.

via

    How useful was this post?

    Click on a star to rate it!

    Average rating 0 / 5. Vote count: 0

    No votes so far! Be the first to rate this post.

    About The Author

    Δείτε ακομα