Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η σειρά Poco X6 πρόκειται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου με το HyperOS

1 min read
Poco X6 Pro HyperOS1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μετά από εβδομάδες προσμονής, η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα ότι η σειρά Poco X6 θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις 11 Ιανουαρίου. Η εταιρεία έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι το κορυφαίο Poco X6 Pro θα κυκλοφορήσει με το HyperOS, την τελευταία προσαρμοσμένη έκδοση του Android της εταιρείας.

Το HyperOS πρωτοπαρουσιάστηκε στην Κίνα μαζί με τη σειρά Xiaomi 14 και έχει ως στόχο να προσφέρει μια πιο βελτιστοποιημένη και εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη. Το Poco X6 Pro θα είναι το πρώτο smartphone εκτός της Κίνας που θα τρέχει HyperOS, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα στην παγκόσμια επέκταση του νέου λειτουργικού συστήματος της Xiaomi.

Poco X6 Pro global debut 819x1024 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εκτός από το HyperOS, το Poco X6 Pro αναμένεται να διαθέτει εντυπωσιακό υλικό, συμπεριλαμβανομένου του τσιπset MediaTek Dimensity 8300 Ultra SoC, ενός ισχυρού τσιπset ικανού να προσφέρει απόδοση επιπέδου κορυφαίας κατηγορίας. Ο δείκτης αναφοράς AnTuTu των 1.464.228 βαθμών επιβεβαιώνει περαιτέρω τις δυνατότητες της συσκευής.

Antutu Score 819x1024 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Παράλληλα με το Dimensity 8300 Ultra, το Poco X6 Pro πιθανότατα θα διαθέτει κύρια κάμερα 64MP, υπερευρυγώνιο φακό 8MP και αισθητήρα macro 2MP, παρέχοντας μια ευέλικτη φωτογραφική εμπειρία.

Poco X6 lineup details 819x10241 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ενώ το Poco X6 Pro έχει την τιμητική θέση, η Xiaomi έχει επίσης μοιραστεί ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το βασικό Poco X6. Αυτή η έκδοση αναμένεται να διαθέτει το chipset Snapdragon 7s Gen 2, παρόμοιο με το Xiaomi Redmi Note 13 Pro. Ωστόσο, σε αντίθεση με το μοντέλο Pro, το βασικό Poco X6 θα τρέξει το MIUI 14 αντί του HyperOS.

Η παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Poco X6 στις 11 Ιανουαρίου αναμένεται να φέρει δύο ελκυστικά smartphones μεσαίου επιπέδου, προσφέροντας συνδυασμό ισχυρού υλικού, ευέλικτων καμερών και μιας μοναδικής εμπειρίας λειτουργικού συστήματος. Η είσοδος της Xiaomi στην παγκόσμια αγορά με το HyperOS σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στη στρατηγική λογισμικού της εταιρείας, και το Poco X6 Pro πιθανότατα θα αποτελέσει ένα βασικό μοντέλο για την επίδειξη των δυνατοτήτων αυτής της νέας πλατφόρμας.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα