27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι κατασκευαστές smartphone ποντάρουν στα foldables, αλλά η αγορά είναι ακόμα μικρή

1 min read
Foldable phones would kill the tablet category11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές smartphone, εκτός της Apple, ποντάρουν στα foldables (αναδιπλούμενα κινητά), ελπίζοντας ότι θα βοηθήσουν στην τόνωση της αγοράς. Ωστόσο, η αγορά των foldables είναι ακόμα μικρή, με μερίδιο μόλις 1%.

Η Samsung πρωτοπόρησε

Η Samsung είναι ο κυρίαρχος παίκτης στην αγορά των foldables, με το Z Fold 5 να είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο. Η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικά στην προώθηση των foldables, αλλά οι πωλήσεις τους εξακολουθούν να είναι χαμηλές.

Άλλοι κατασκευαστές μπαίνουν στο παιχνίδι

Άλλοι κατασκευαστές, όπως η Motorola, η Huawei και η Honor, έχουν επίσης ξεκινήσει να κυκλοφορούν foldables. Ωστόσο, η αγορά εξακολουθεί να είναι μικρή και οι κατασκευαστές θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες των καταναλωτών σχετικά με την τιμή, την αξιοπιστία και τη χρησιμότητα.

Προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα foldables

Οι καταναλωτές ανησυχούν για την υψηλή τιμή των foldables, η οποία ξεκινά από περίπου 1.800 δολάρια. Επίσης, ανησυχούν για την ανθεκτικότητα των εύκαμπτων οθονών και των υλικών που τις υποστηρίζουν.

Πιθανή ανάπτυξη

Η αγορά των foldables μπορεί να αναπτυχθεί στο μέλλον, αλλά οι κατασκευαστές θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες των καταναλωτών. Εάν τα foldables καταφέρουν να ξεπεράσουν αυτά τα εμπόδια, θα μπορούσαν να γίνουν η επόμενη μεγάλη τάση στην αγορά των smartphone.

Οι μεγάλοι κατασκευαστές smartphone ποντάρουν στα foldables, αλλά η αγορά είναι ακόμα μικρή. Οι κατασκευαστές θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες των καταναλωτών σχετικά με την τιμή, την αξιοπιστία και τη χρησιμότητα αν θέλουν να πετύχουν τη μαζική αποδοχή των foldables.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα