28 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τα AirPods σας δεν λειτουργούν; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το διορθώσετε

1 min read
airpods not working1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τα AirPods σας δεν λειτουργούν; Έχετε προβλήματα με τη σύνδεσή τους είτε με τη φόρτιση τους, είτε με τον ήχο είτε με κάτι άλλο, μην ανησυχείτε καθόλου, δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε για να το διορθώσετε.

Τα AirPods δεν λειτουργούν;

  1. Ελέγξτε ξανά την μπαταρία της θήκης AirPods και των AirPods σας
    • Τοποθετήστε και τα δύο AirPods στη θήκη και ανοίξτε το καπάκι κοντά στο iPhone σας για να δείτε την κατάσταση της μπαταρίας.
    • Εάν δεν φορτίζουν, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν υπολείμματα ή σκουπιδάκια στο κάτω μέρος της θήκης εκεί που είναι οι επαφές του AirPods.
  2. Ελέγξτε ξανά το Bluetooth στο iPhone σας ότι δεν απενεργοποιήθηκε.
    • Εφαρμογή Ρυθμίσεις iPhone > Bluetooth > βεβαιωθείτε ότι η εναλλαγή είναι πράσινη
  3. Καθαρίστε τις γρίλιες των ηχείων και του μικροφώνου .
  4. Επαναφέρετε τα AirPods σας εάν δεν συνδέονται ή εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον ήχο.
  5. Εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα μετά την επαναφορά και την επανασύζευξη (ή την προσπάθεια επανασύζευξης) των AirPods σας; Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple για να δείτε εάν μπορείτε να λάβετε βοήθεια μέσω τηλεφώνου ή μέσω διαδικτύου ή να ορίσετε μια προσωπική συνάντηση.

Τα AirPods δεν λειτουργούν: Ελέγξτε τη μπαταρία και τη φόρτιση

airpods not working battery | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αφού έχετε τα AirPods σας στη θήκη φόρτισης, φέρτε τα κοντά στο iPhone σας και ανοίξτε το καπάκι. Θα πρέπει να δείτε την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας τόσο για τη θήκη όσο και για τα AirPods.

Η Apple προτείνει η θήκη AirPods να είναι πλήρως φορτισμένη και να αφήσετε τα AirPods σας να φορτιστούν μέσα για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα πριν τα χρησιμοποιήσετε. Φυσικά, εάν τα AirPods σας έχουν πολύ χαμηλή μπαταρία, αφήστε τα περισσότερη ώρα.

Εάν τα AirPods σας δεν φορτίζονται, ενδέχεται να υπάρχουν υπολείμματα που μπλοκάρουν τις μεταλλικές επαφές φόρτισης στο κάτω μέρος των AirPods ή στο κάτω μέρος της θήκης φόρτισης. Προσέξτε να μην καταστρέψετε τις ακίδες στο κάτω μέρος της θήκης φόρτισης εάν επιχειρήσετε να τα αφαιρέσετε.

Εάν η θήκη φόρτισης AirPods σας είναι νεκρή και δεν φορτίζει, δοκιμάστε ένα διαφορετικό καλώδιο Lightning (ή χρησιμοποιήστε την άλλη πλευρά αυτού που έχετε) ή δοκιμάστε να φορτίσετε ασύρματα εάν έχετε θήκη φόρτισης με ασύρματη υποστήριξη.

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple ή κατευθυνθείτε στο πλησιέστερο Apple Store ή στον εξουσιοδοτημένο πάροχο σέρβις της Apple, εάν τα AirPods ή/και η θήκη σας εξακολουθούν να μην φορτίζουν.

Τα AirPods δεν λειτουργούν: Καθαρίστε τα AirPods σας

airpods not working clean 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Μερικές φορές, αυτό που φαίνεται να μην λειτουργεί τα AirPods μπορεί να είναι απλώς μικρά υπολείμματα που μπλοκάρουν τα ηχεία ή τις γρίλιες του μικροφώνου.

  • Σκουπίστε τα AirPods με ένα καθαρό πανί μικροϊνών.
    • Βρέξτε ελαφρά το πανί σας με νερό εάν χρειάζεται. Η Apple λέει επίσης ότι είναι εντάξει να χρησιμοποιείτε ένα απολυμαντικό μαντηλάκι με λίγο αντισηπτικό ή κάτι παρόμοιο.
    • Αφήστε τα να στεγνώσουν εντελώς πριν τα ξαναβάλετε στη θήκη φόρτισης ή στα αυτιά σας.
  • Το Blue Tack  είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αφαιρέσετε τη βρωμιά και τα βρωμιά από τις μαύρες γρίλιες των ηχείων/μικροφόνων.
  • Αφαιρέστε από μία μπατονέτα λίγο βαμβάκι, και με το υπόλοιπο μέρος, προσεκτικά αφού λίγο το υγραίνετε καθαρίστε τα πιο δυσπρόσιτα σημεία.
  • Χρησιμοποιήστε αν θέλετε και ένα νήμα για τα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

Λοιπόν για πείτε μας τι γίνεται, δουλεύουν τελικά τα AirPods σας;

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα