25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

ΕΠΙΣΗΜΟ! Το Realme GT 2 Pro με Snapdragon 8 Gen 1 θα κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου στη Κίνα

1 min read
Untitled design 51 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο αγώνας για την κυκλοφορία του πρώτου smartphone με τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 στον κόσμο είναι ακόμα σε εξέλιξη .

Κι ενώ πιστεύαμε ότι η Motorola θα ήταν η μόνη που θα κατάφερνε κάτι τέτοιο, τελικά φαίνεται και η Realme να μπαίνει σε αυτήν τη ξέφρενη κούρσα αφού σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Realme GT 2 Pro στην Κίνα το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8 Gen 1, και δεν είναι άλλη από τις 9 Δεκεμβρίου!

Έτσι φαίνεται να γίνεται ένας χαμούλης αφού όπως γνωρίζουμε ήδη και η Motorola ανακοίνωσε την ίδια ακριβώς ημερομηνία για την κυκλοφορία του Motorola Edge X30 στην Κίνα.

Teaser ημερομηνίας κυκλοφορίας του Realme GT 2 Pro

Ενώ η Motorola και η Realme θα γίνουν οι πρώτες εταιρείες που θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τηλέφωνο με το πιο πρόσφατο chipset της Qualcomm, υπάρχουν και άλλοι κατασκευαστές που μπαίνουν και αυτοί στο χορό σιγά σιγά. Οι Xiaomi, OnePlus και Oppo επιβεβαίωσαν και αυτές ότι θα λανσάρουν τα ναυαρχίδες τους με τον διάδοχο του Snapdragon 888 με τα Xiaomi 12 , OnePlus 10 και Oppo Find X4.

Ας πούμε όμως τώρα λίγα λογάκια για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Realme GT 2 Pro. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες αναμένεται η πίσω διάταξη καμερών να είναι μέσα σε ένα πλαίσιο το οποίο θα προεξέχει, ενώ μπροστά η selfie κάμερα θα είναι punch hole και το σασί του μεταλλικό.

Η κύρια κάμερα θα είναι στα 50MP GR για βελτιωμένη ποιότητα φωτογραφίας. (Ο φακός GR χαρακτηρίζεται ως ένας από τους καλύτερους φακούς κάμερας που μπορούν να χωρέσουν σε ένα τόσο περιορισμένο χώρα και παράλληλα είναι αρκετά βελτιωμένοι αφού μειώνουν κατά πολύ τα προβλήματα ghosting.

Το τηλέφωνο θα έχει επίσης μια ultra wide κάμερα στα 50MP και έναν τηλεφακό στα 8MP ενώ η μπροστινή selfie κάμερα θα είναι στα 32 MP.

Ανακοινώθηκε η τιμή Realme GT 2 Pro, η απόδοση αποκαλύφθηκε.  Δείτε την Πρώτη ματιά εδώ!

Είναι πιθανό να διαθέτει οθόνη 6,8 ιντσών WQHD+ OLED με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz , έως 12 GB μνήμης RAM, 256 GB αποθηκευτικού χώρου, υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 125 W και Android 12 με Realme UI 3.0. Αξιοσημείωτο είναι από ότι δείχνουν τα πράγματα ότι, μάλλον θα έχει και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Ας περάσουμε όμως τώρα στο ψητό, που λέει ο σοφός λαός, η τιμή του αναμένεται να είναι κοντά στα 799 $ περίπου 700 €, είναι λιγάκι τσιμπημένο θα λέγαμε…

Όμως μη ξεχνάτε ότι όλες αυτές οι λεπτομέρειες που σας προαναφέραμε δεν είναι επίσημες! και πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου για να δούμε επιτέλους πώς θα είναι αυτή η συσκευή.

Έως τότε μείνετε συντονισμένοι!

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα