17 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Realme X2 Pro Master Edition κέρδισε το βραβείο Red Dot Design, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός κερδίζει παγκόσμια αναγνώριση

2 min read
realme2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

7 Απριλίου 2020 – Τα αποτελέσματα του βραβείου Red Dot Design Award 2020, το οποίο θεωρείται “Όσκαρ” στη βιομηχανία σχεδιασμού, κυκλοφορούν επίσημα.

Το Realme X2 Pro, η ναυαρχίδα του ταχύτερα αναπτυσσόμενου smartphone brand του κόσμου, έγινε ο νικητής στο βραβείο Red Dot: Product Design 2020. Είναι η πρώτη φορά που η Realme κερδίζει το Red Dot Design Award.

realme2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας 

reddot winner 2020: Realme X2 Pro Master Edition

ΤοΒραβείοDesignRedDot,τοοποίοιδρύθηκεαπότοΓερμανικόΣυμβούλιοDesign,είναιδιεθνώς αναγνωρισμένο παγκόσμιο βραβείο βιομηχανικού σχεδιασμού με πάνω από 60 χρόνια ιστορίας. Επιπλέον, είναι μια από της μεγαλύτερες καταξιώσεις και αποτελεί σύμβολο υψηλής ποιότητας σχεδιασμού.

Βασισμένο στην ομορφιά της ζωής, ενα αριστούργημα με κορυφαία δεξιοτεχνία

Το Realme X2 Pro Master Edition, το οποίο δημιουργήθηκε από την Realme και τον παγκόσμιους φήμης αρχιτέκτονα βιομηχανικής σχεδίασης Naoto Fukasawa, φέρνει εξαιρετικές αισθητικές

εμπειρίες.

Για να παρουσιάσει κυριολεκτικά τα φαινομενικά απλά στοιχεία και να εκφράσει την ομορφιά της ζωής, ο διευθυντής σχεδίασης της Realme Naoto Fukasawa παρουσιάζει το Realme X2 Pro Master Edition (Red Brick & Concrete), το οποίο εμπνέεται από τις υφές των κοινών δομικών υλικών στη ζωή και αγαπήθηκε από πολλούς χρήστες για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την έξοχη χειροτεχνία.

Εκτός αυτού, για να υλοποιήσει τα εξαιρετικά υψηλά πρότυπα επεξεργασίας, η Realme δημιούργησε το προσαρμοσμένο χρώμα RP και το συνδύασε με την κορυφαία τεχνολογία επίστρωσης γυαλιού. Μετά από 32 στάδια λείανσης και δοκιμής, το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα υπέροχο αίσθημα αφής που αναδεικνύει την απαλότητα του γυαλιού. Χρησιμοποιεί επίσης τεχνολογία Laser PicoSure για να χαράξει αντίγραφο της υπογραφής του Naoto Fukasawa 100% ταυτόσημο – όπου η λεπτή χάραξη έχει πλάτος μόλις 0,09 mm. Έτσι, διακρίνουμε μοναδικές λεπτομέρειες στην υπογραφή. Με εξαιρετική δεξιοτεχνία και σχεδιασμό, ένα αριστούργημα γεννιέται, το οποίο έχει λάβει το κορυφαίο βραβείο design.

realme2 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Realme X2 Pro Master Edition: Red Brick

realme2 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Realme X2 Pro Master Edition: Concrete

Realme Master Edition, κατακτώντας τον μέγιστο βαθμό στον τομέα του design στα smartphone Το Realme Master Edition που δημιουργήθηκε από την Realme και τον Naoto Fukasawa έχει ενσωματώσει το «Unconscious Design» με το “Real Design” της Realme επιμένοντας στην ιδέα να ξεκινάει από τις λεπτομέρειες της ζωής, διατηρώντας πάντοτε ανθρωποκεντρισμό, αφαιρώντας περιττά στοιχεία και δίνοντας βάση στον σχεδιασμό, λειτουργικότητα και απλότητα. Κάθε Master Edition ενσωματώνει την ομορφιά των λεπτομερειών της ζωής. Έχοντας ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά στην βιομηχανία των smartphones, είναι σίγουρο πως πολλοί σχεδιαστές έχουν εμπνευστεί και ακολουθούν υψηλά πρότυπα σχεδιασμού.

realmex | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας 

Realme X Master Edition: Onio

| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Realme X Master Edition: Garlic

Από το Realme X Master Edition (onnion & garlic) εμπνευσμένο από υφές κρεμμυδιού και σκόρδου, στο Realme X2 Pro Master Edition (Red Brick & Concrete) και στη συνέχεια στο Realme X50 5G Master Edition (Dot & Line) εμπνευσμένο από κουκίδες και γραμμές στη σύγχρονη ζωή της πόλης, όλα δείχνουν πόσο εύκολα αγνοούμε τις ομορφιές της ζωής. Υπάρχουν τόσοι πολλοί καταναλωτές γεμμάτοι ενθουσιασμό για τα Realme Master Editions. Επιπλέον, το Realme X Master Edition έχει κερδίσει στο παρελθόν το διεθνές βραβείο CMF Design Supreme Gold Award.

realmex 50 5g | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας 

Realme X50 5G Master Edition: Dot

realmex 50 5g | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Realme X50 5G Master Edition: Line

Η επιδίωξη του “Trendsetting Design”, η αποφασιστικότητα και τόλμη να ακολουθήσεις τους νέους

Το 2020, η Realme θα αφιερωθεί στην ρύθμιση της τάση της τεχνολογίας “Dare to Leap”, ανοίγοντας τον κύκλο, ορίζονταςς τη μόδα στον τομέα της τεχνολογίας και στα προϊόντα που περιλαμβάνουν τόσο την “Trendsetting Technology” όσο και το “Trendsetting Design” στους νέους.

Προς το παρόν, η Realme επίσημα ξεκινάει το πρόγραμμα “Realme Trendsetters”, το οποίο καλεί πρωτοπόρους σχεδιαστές, μοντέρνους καλλιτέχνες και σχεδιαστές σε κάθε σημείο του κόσμου να συν-δημιουργούν τα Tech Trendsetter gadget μαζί. Επιπλέον, η Realme έχει καθιερόσει ένα στούντιο εσωτερικού σχεδιασμού, το Realme Studio, για να συγκεντρώσει κορυφαίους σχεδιαστές της βιομηχανίας για να φέρει στους καταναλωτές μοντέρνα και διασκεδαστικά smartphones και προϊόντα AIoT και να δημιουργήσει Smart Trendsetter Life για τους νέους ενσωματώνοντας τις τελευταίες τεχνολογίες 5G, AI, Απεικόνισης και του Realme UI με απρόσκοπτη διασκέδαση.

realme | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Realme allies with trendsetting masters worldwide to officially establish the “Realme Trendsetters” program

Η Realme ελπίζει να συν-δημιουργήσει το μέλλον με νέους ανθρώπους ως “Popularizer of Tech Trendsetter Life”, ενσωματώνοντας τις τάσεις της τεχνολογίας και καλεί τους νέους να σπάσουν την ρουτίνα και να πορευτούν μαζί της, μεταβάλλοντας και ορίζοντας την ροή της εξέλιξης.

—Τέλος—

Για περισσότερες πληροφορίες:

Βικτώρια Βέγου

Marketing Manager (Smart4all) E: info@smart4all.com.gr

M: +30 6941650005

Piotr Domanski

PR & Brand Manager Eastern Europe (Realme) E: piotr@realmeeu.com

M: 0048 788 525 509

*** www.realme.com

Facebook: https://www.facebook.com/realmeGR/ Twitter: https://twitter.com/Realme52905324?s=08 Instagram: @realme_greece

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα