19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η F-Secure κέρδισε τα βραβεία Καλύτερης Προστασίας και Καλύτερης Απόδοσης στα AV-TEST Awards

1 min read
200529 fsecure submitted1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Για 7η φορά (μετά το 2012, 2013, 2014, 2016, 2018, 2020) η F-Secure, η οποία αποτελεί συνεργάτη της Inter Engineering, κερδίζει τα βραβεία Καλύτερης Προστασίας & Καλύτερης Απόδοσης για το F-Secure Safe και το Protection Service for Business, στα AV-TEST awards που διεξάγονται κάθε χρόνο.

Η ομάδα των αναλυτών και ερευνητών της F-Secure (Tactical Defense Unit) επικεντρώνεται στο να δημιουργήσει αμυντικούς μηχανισμούς και προληπτικά μέτρα τα οποία ανταποκρίνονται στα τωρινά αλλά και μελλοντικά προβλήματα ασφαλείας. Τα συστήματα της F-Secure’s δέχονται κατά μέσο όρο 7 δισεκατομμύρια online queries, 6 δισεκατομμύρια συμβάντα, και εκατομμύρια από ύποπτα URLs και κακόβουλα δείγματα καθημερινά. Η συνεχής ροή πληροφοριών βεβαιώνει ότι το Protection Service for Business και το SAFE είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τις πιο πρόσφατες απειλές σήμερα, αλλά και αύριο.

Ένα ακόμη καλό νέο είναι ότι οι βραβευμένες λύσεις στα φετινά AV-TEST awards δείχνουν ότι η καλύτερη προστασία απέναντι στις χειρότερες απειλές δεν «στραγγίζει» τους πόρους ενός συστήματος.

Επιπρόσθετα στο βραβείο Καλύτερης Προστασίας και για τους οικιακούς χρήστες αλλά και για τους επαγγελματίες, η F-Secure κέρδισε επίσης το βραβείο Καλύτερης Απόδοσης για οικιακούς χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες απολαμβάνουν την καλύτερη προστασία με μια λύση η οποία είναι αναγνωρισμένη για τη μικρή επίπτωση που έχει σε ένα σύστημα, μικρότερη ακόμα και από την προστασία των Windows.

Έχουν περάσει πλέον οι μέρες όπου τα internet security suites απαιτούσαν τεράστιες ποσότητες υπολογιστικής ισχύος και είχαν αισθητή επίπτωση στην απόδοση ενός Η/Υ. Η F-Secure εφαρμόζει μαζικές ποσότητες ευφυίας απέναντι στις απειλές, χρησιμοποιώντας την cloud τεχνολογία και πρωτοποριακή τεχνητή νοημοσύνη έχοντας ως αποτέλεσμα μια γρηγορότερη και ασφαλέστερη εμπειρία.

Αυτό κάνει την F-Secure τέλεια για τους χρήστες που απαιτούν το μέγιστο από τα συστήματά τους, συμπεριλαμβανομένων και των gamers. Με το Gaming Mode του SAFE, οι gamers μπορούν να έχουν την καλύτερη προστασία αναβάλλοντας τις διεργασίες που απαιτούν μεγάλη χρήση της CPU οι οποίες θα μπορούσαν να επιβραδύνουν ένα παιχνίδι.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα