28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

WhatsApp: Σταματάει την υποστήριξη σε παλαιότερες συσκευές iOS και Android από την 1η Ιανουαρίου 2021

1 min read
Whatsapp to stop working on older smartphones feat1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων το WhatsApp σύμφωνα με μία ανακοίνωση αναμένεται να τερματίσει την υποστήριξή σε παλαιότερα iPhone και Android smartphones από την 1η Ιανουαρίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα ο γίγαντας των μηνυμάτων θα σταματήσει να υποστηρίζει συσκευές με iOS 9 ή Android 4.0.3. και παλαιότερες, οπότε εάν έχετε ένα παλιό smartphone Android ή iOS φροντίστε να ενημερώσετε τη συσκευή σας πριν από την άφιξη του νέου έτους.

Τώρα, αυτό δεν ξέρουμε κατά πόσο σας ενοχλεί αφού οι περισσότεροι διαθέτουμε ένα σχετικά πρόσφατο smartphone ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί χρήστες με πολύ παλιές συσκευές iOS και Android που δεν είναι συμβατές με iOS 9 και Android 4.0.3 .

Ενημερώστε τη συσκευή σας iOS ή Android τώρα

Οι fans της Apple που έχουν στην κατοχή τους οποιοδήποτε iPhone παλαιότερο από το iPhone 4S να ξέρουν ότι δεν υποστηρίζει iOS 9 . Οι χρήστες που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το iPhone 3GS ή το αρχικό iPhone , είναι καιρός να αναβαθμίσουν το smartphone τους. Όσον αφορά άλλες συσκευές iOS, κάθε μοντέλο από το iPhone 6 και νεότερο υποστηρίζει το πιο πρόσφατο λογισμικό iOS 14 ,ακόμη και μοντέλα όπως τα iPhone 5, 5S και το SE νέας γενιάς υποστηρίζουν έως και iOS 12. Επομένως, εάν είστε χρήστης iPhone που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί iOS 8, ενημερώστε το λογισμικό σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το WhatsApp το 2021.

Τώρα, οι χρήστες που χρησιμοποιούν συσκευές Android όπως το Motorola Droid, το Samsung Galaxy S2 και το HTC Desire δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το WhatsApp το 2021. Αυτό συμβαίνει επειδή οι παραπάνω συσκευές Android δεν υποστηρίζουν το Android 4.0.3 . Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή Android που είναι συμβατή με το Android 4.0.3 και εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε μια προηγούμενη έκδοση, τότε ενημερώστε τη συσκευή σας πριν από την 1η Ιανουαρίου, εάν δεν θέλετε να χάσετε το WhatsApp.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα