20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Δείτε τι περιλαμβάνει το νέο WordPress 5.6

1 min read
wordpress11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Γνωρίστε τη Simone, την πιο πρόσφατη και καλύτερη έκδοση του WordPress.

Η νέα έκδοση του WordPress πήρε την ονομασία της από την θρυλική ερμηνεύτρια Nina Simone, η οποία είναι γνωστή για τα άσματα της όπως το “Feeling Good”, “Young, Gifted and Black” και “Four Women”.

WordPress 5.6 Simone με μια φωτογραφία της Nina Simone

Το WordPress 5.6 σάς προσφέρει αμέτρητους τρόπους για να απελευθερώσετε τις ιδέες σας και να τις ζωντανέψετε και στη νέα αυτή έκδοση προσφέρει ένα ολοκαίνουργιο προεπιλεγμένο θέμα το οποίο υποστηρίζει μια ολοένα αυξανόμενη συλλογή μπλοκ.

χρωματιστοί κύκλοι

Τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης είναι:

  • Μεγαλύτερη ευελιξία διάταξης
  • Περισσότερα μοτίβα μπλοκ
  • Δυνατότητα καλύτερης λεζάντας στα βίντεο
Παραδείγματα μοτίβων μπλοκ διαθέσιμα στο Twenty Twenty-One
Ένα στιγμιότυπο οθόνης για κάθε παλέτα χρωμάτων που περιλαμβανόταν σε Twenty Twenty-One, με σειρά ROYGBIV.

Βελτιώσεις για όλους

Επίσης για χρόνια, μόνο οι προγραμματιστές μπορούσαν να ενημερώσουν αυτόματα το WordPress, όμως τώρα έχουν αυτήν την επιλογή, απευθείας στον πίνακα ελέγχου .

Για προγραμματιστές ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Έλεγχος ταυτότητας API REST με κωδικούς πρόσβασης εφαρμογής

Χάρη στη νέα δυνατότητα εξουσιοδότησης κωδικών εφαρμογής του API, οι εφαρμογές τρίτων μπορούν να συνδεθούν στον ιστότοπό σας απρόσκοπτα και με ασφάλεια. Αυτή η νέα δυνατότητα REST API σάς επιτρέπει να βλέπετε ποιες εφαρμογές συνδέονται στον ιστότοπό σας και να ελέγχετε τι κάνουν. 

Περισσότερη υποστήριξη PHP 8

Το 5.6 σηματοδοτεί τα πρώτα βήματα προς την υποστήριξη του WordPress Core για PHP 8. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε πώς τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και οι ιστότοποί σας στο WordPress μπορούν να υποστηρίξουν την τελευταία έκδοση PHP. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι να περιμένετε στη συνέχεια, διαβάστε τις σημειώσεις για την PHP 8 .

jQuery

Πολύ σημαντικό είναι ότι οι ενημερώσεις στο jQuery στο WordPress πραγματοποιούνται σε τρεις εκδόσεις 5.5, 5.6 και 5.7. Πρέπει προτού προβείτε σε οποιαδήποτε αναβάθμιση στην έκδοση 5.6 να , εκτελέστε το πρόσθετο δοκιμής ενημέρωσης για να ελέγξετε τους ιστότοπούς σας για σφάλματα εκ των προτέρων.    

Εάν εντοπίσετε προβλήματα με τον τρόπο εμφάνισης του ιστότοπού σας (π.χ. ένα ρυθμιστικό δεν λειτουργεί, ένα κουμπί έχει κολλήσει – κάτι τέτοιο), εγκαταστήστε την προσθήκη jQuery Migrate .

«Είναι μια νέα μέρα, είναι μια νέα ζωή για μένα… και αισθάνομαι καλά.»

~ Νίνα Σιμόνε

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα