28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Googlefier : Νέα εφαρμογή που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε εύκολα εφαρμογές της Google σε συσκευές Huawei και Honor

1 min read
Googlefier GMS Installer App1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τώρα με την εφαρμογή Googlefier θα μπορέσετε να εγκαταστήσετε τα Google Mobile Services (GMS) στις συσκευές της Huawei & Honor, αρκεί να τρέχουν το EMUI 10 και όχι το 11.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλές νέες συσκευές Huawei και Honor που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο έτος δεν συνοδεύονται από τις προεγκατεστημένες υπηρεσίες του Google Mobile Services (GMS).

mate 30 play store | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πάρτε, για παράδειγμα, τη νέα σειρά των Mate 40 : Ενώ η Huawei πέτυχε για άλλη μια φορά να εφοδιάσει τις συσκευές της σειράς με απίστευτες κάμερες, είναι ταυτόχρονα πολύ δύσκολο να συστήσετε αυτές τις συσκευές σε κάποιο μέσο χρήστη, καθώς δεν διαθέτει τα GMS. Παρόλο που η Huawei παρέχει εναλλακτικές λύσεις για την απουσία των GMS με τα δικά της HMS Core και με μια σειρά εναλλακτικών εφαρμογών της Google, η εμπειρία δεν είναι η ίδια και υπάρχουν ακόμη πολλά προβλήματα.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν δύο τρόποι για να εγκαταστήσετε το GMS της Google σε συσκευές της Huawei και Honor, αλλά όλες αυτές οι μέθοδοι που έχουν δημοσιευτεί μέχρι στιγμής μπορεί να είναι πολύ περίπλοκες για τον μέσο χρήστη.

Τώρα όμως έρχεται να σώσει την κατάσταση μια νέα εφαρμογή που έγινε διαθέσιμη μέσω της κοινότητας των XDA Developers με το όνομα Googlefier.

Η εφαρμογή Googlefier είναι ουσιαστικά ένα ανεπίσημο πρόγραμμα εγκατάστασης των GMS, που δημιούργησε το μέλος των XDA Developers, bender_007, ο οποίος είναι γνωστός για την εφαρμογή AutoRec για για τα Smartphone της LG.

Googlefier GMS Installer App | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αυτή η εφαρμογή παρέχει εύκολες οδηγίες βήμα προς βήμα για την εγκατάσταση των εφαρμογών GMS της  Google σε Smartphones της Huawei ή Honor,  χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε την συσκευή σας σε υπολογιστή. Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, απλώς κατεβάστε το APK από τον σύνδεσμο που σας δίνουμε παρακάτω και εγκαταστήστε την στη συσκευή σας.

Μόλις εγκατασταθεί, θα πρέπει να παραχωρήστε στην παραχώρηση όλων των απαιτούμενων δικαιωμάτων, και στη  ακολουθήστε όλα τα απαραίτητα βήματα που περιγράφονται από την ίδια την εφαρμογή ώστε να μπορέσετε να εγκαταστήσετε με επιτυχία το GMS της Google στο τηλέφωνό σας.

Googlefier install GMS Huawei Honor 5 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
Googlefier install GMS Huawei Honor 4 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
Googlefier install GMS Huawei Honor 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
Googlefier install GMS Huawei Honor 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, το Googlefier θα αντικαταστήσει πρώτα την υπάρχουσα εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και θα επαναφέρει το LZPlay. Το LZPlay, αν θυμάστε, είναι το όνομα της εφαρμογής/μεθόδου εγκατάστασης των GMS της Google που κυκλοφόρησε ευρέως μετά την κυκλοφορία του Mate 30.

Μόλις γίνει αυτό, το Googlefier θα εγκαταστήσει βασικές υπηρεσίες στη συσκευή σας. Για αυτό, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Αφού ολοκληρώσετε και τα πέντε βήματα, τότε θα μπορείτε να εγκαταστήσετε το Google Play Store και άλλες εφαρμογές της Google στη συσκευή σας και, στη συνέχεια, θα μπορέσετε να συνδεθείτε στον λογαριασμό της Google που διαθέτετε.

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 5-7 λεπτά και εάν ακολουθήσετε σωστά τις οδηγίες, δεν θα πρέπει να να δείτε κάποιο σφάλμα.

Η εφαρμογή έχει δοκιμαστεί σε Huawei P40 Pro και Huawei MatePad Pro που τρέχουν το EMUI 10. Το βίντεο που ενσωματώνεται παρακάτω δείχνει τη διαδικασία εγκατάστασης στο P40 Pro. Πρέπει να σημειώσουμε ότι εάν έχετε ενημερώσει την συσκευή σας με το EMUI 11, τότε το Googlefier δεν θα λειτουργεί.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη δοκιμάσει να εγκαταστήσετε εφαρμογές Google στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας διαφορετική μέθοδο, προτείνουμε να επαναφέρετε τη συσκευή και να ξεκινήσετε εκ νέου από το Googlefier.

Αυτό θα διασφαλίσει ότι δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη διαδικασία εγκατάστασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης μια δυνατότητα που θα σας επιτρέψει να αναιρέσετε όλες αυτές τις αλλαγές και να επαναφέρετε τη συσκευή σας αρχική της κατάσταση χωρίς τα GMS της Google.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Googlefier από ΕΔΩ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα