14 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Xiaomi θα αποκαλύψει το Mi TV Master με πάνελ mini-LED, ανάλυση 8K & 5G την επόμενη εβδομάδα

1 min read
xiaomi 8k mi tv launch date1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Xiaomi μπορεί να έχει αυξήσει το μερίδιο αγοράς της έξυπνης τηλεόρασης κάνοντας το Mi TV και το Redmi TV διαθέσιμο σε προσιτές τιμές.

Όμως, η εταιρεία προχωρά σταθερά το στην αγορά premium υψηλής ποιότητας. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το Mi TV Lux Transparent Edition και το τεράστιο Redmi Smart TV Max 98 ιντσών . Τώρα, η Xiaomi ετοιμάζεται να κάνει ένα τεράστιο άλμα και θα παρουσιάσει μια Mi TV ανάλυσης 8K στην Κίνα την επόμενη εβδομάδα.

Σε μια επίσημη ανάρτηση Weibo, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το νέο Mi TV Master Edition με ανάλυση 8K και υποστήριξη 5G στις 28 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να δείτε το ίδιο στην αφίσα του teaser που επισυνάπτεται παραπάνω.

Αυτή δεν είναι η πρώτη έξυπνη τηλεόραση με ανάλυση 8K της εταιρείας. Η Xiaomi έκανε το ντεμπούτο της σειράς Mi TV 5 Pro νωρίτερα πέρυσι με τα πάνελ Quantum Dot QLED. Αυτό το νέο Mi TV Master θα υιοθετήσει μια νέα τεχνολογία προβολής, όπως αποκαλύφθηκε από τον Lei Jun , τον συνιδρυτή και πρόεδρο της Xiaomi σε μια επίσημη θέση του Weibo.

Για πρώτη φορά, η Xiaomi θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία οθόνης mini-LED για την εκκίνηση του Mi TV την επόμενη εβδομάδα. Το Mini-LED, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι μια νέα τεχνολογία οθόνης και χρησιμοποιεί μια σειρά μικροσκοπικών LED πίσω από την οθόνη για να σχηματίσει μεμονωμένα στοιχεία pixel. Προσφέρει καλύτερη αντίθεση, χρόνο απόκρισης και απόδοση ισχύος. Αυτό θα είναι το πρώτο mini-LED προϊόν της Xiaomi στην αγορά.

Ο Lei Jun συνεχίζει επίσης να εξηγεί την απόφαση να προσφέρει ανάλυση 8K με την επερχόμενη Mi TV Master Edition. Δηλώνει ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα μεταδοθούν σε ροή 8K και τα τηλέφωνα αυτές τις μέρες μπορούν να τραβήξουν βίντεο 8K, οπότε η αγορά έχει ωριμάσει πολύ πρόσφατα. Η Xiaomi στοχεύει να είναι ένας από τους πρωτοπόρους της τάσης υιοθέτησης των 8Κ, επομένως, η Mi TV Master Edition θα διαθέτει ανάλυση 8K.

Τέλος, το επερχόμενο Mi TV θα διαθέτει επίσης υποστήριξη συνδεσιμότητας 5G. Λέγεται ότι είναι η πρώτη τηλεόραση με δυνατότητα μαζικής παραγωγής 5G στον κόσμο, η οποία έχει περάσει τη δοκιμή πιστοποίησης πρόσβασης δικτύου CTA, τον Ιούνιο. Υποστηρίζει και τα δύο δίκτυα 5G (SA / NSA) και προσφέρει ταχύτητες λήψης έως και 2,1 Gbps .

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για νέες τηλεοράσεις 8K Mi καθώς πρόσφατα πέρασαν από την πιστοποίηση 3C. Αποκάλυψε ότι η τηλεόραση θα έχει τεράστιο μέγεθος 82 ιντσών και το πάνελ θα προέρχεται από την LG. Λοιπόν, η Xiaomi δεν είναι η μόνη που θέλει να αλλάξει την τεχνολογία mini-LED. Ακόμη και η Apple σχεδιάζει να υιοθετήσει την τεχνολογία οθόνης mini-LED σε iPads και MacBooks τα επόμενα χρόνια.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα