Καλύτερες οι επιδόσεις του Xbox Series X στους backward compatible τίτλους απ’ ό,τι του Series S

Η “μεγάλη” κονσόλα της Microsoft έχει σαφές προβάδισμα στην αναπαραγωγή τίτλων από τα Xbox και Xbox 360 και σχέση με την οικονομικότερη έκδοσή της.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες του Xbox Series S είναι πράγματι εντυπωσιακά “εκτοξεύοντας” τη σχέση τιμής/απόδοσης του συστήματος. Φυσικά στοιχίζοντας περί τα 200 δολάρια/ευρώ φθηνότερα απ’ ό,τι το “μεγαλύτερο” μοντέλο, είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενο πως οι παίκτες θα χρειαστεί να κάνουν και ορισμένες παραχωρήσεις, μία εκ των οποίων αφορά και τη λειτουργία backward compatibility.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Microsoft μιλώντας στο GameSpew, το Xbox Series S θα είναι μεν συμβατό με τίτλους Xbox παλαιότερων γενιών αλλά αναφορικά με εκείνους των Xbox και Xbox 360, η αναπαραγωγή τους δε θα έχει την ποιότητα εκείνης στο Xbox Series X αλλά αυτής του υπάρχοντος προσιτού Xbox -του Xbox One S. Το Xbox Series S για παράδειγμα, δε θα είναι σε θέση να αναπαράγει τίτλους προηγούμενων γενιών σε 4K ανάλυση με τους παίκτες να απολαμβάνουν πάντως βελτιωμένες εκδοχές τους.

Ο άνθρωπος της Microsoft υποστήριξε:

Προκειμένου να προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία αναπαραγωγής τίτλων προηγούμενων γενιών σεβόμενοι το όραμα των δημιουργών, το Xbox Series S θα αναπαράγει τους συμβατούς τίτλους όπως το Xbox One S, με βελτιωμένο φιλτράρισμα texture, υψηλότερο και σταθερότερο ρυθμό ανανέωσης, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και Auto HDR.

πηγή

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947