19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Fast Track Pickup: Το 1ο υπαίθριο back to school ταμείο στην Ελλάδα!

1 min read
fast track tameio sxolika 2020 tetragono | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Αθήνα, Σεπτέμβριος 2020 – Το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο, η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα που προσφέρει γραπτή εγγύηση σχολικής τσάντας, λανσάρει ειδικά σχεδιασμένη υπηρεσία για τον COVID-19 με στόχο να κάνει τις αγορές των σχολικών πιο ασφαλείς και εύκολες για γονείς και παιδιά.

Τι είναι το Fast Track Pickup

Η υπηρεσία Fast Track Pickup είναι ένας νέος, καινοτόμος τρόπος παραλαβής της σχολικής λίστας για τους γονείς, με σκοπό να μειώσει δραματικά τόσο την ταλαιπωρία, όσο και το χρόνο παραμονής στα φυσικά καταστήματα, την εποχή του COVID-19.

Τα οφέλη της υπηρεσίας Fast Track pickup για τον γονέα είναι:

  • Μειώνει δραστικά το χρόνο παραλαβής της online παραγγελίας, επιτρέποντας κυριολεκτικά παραλαβή παραγγελίας σε λιγότερο από 2′ λεπτά!
  • “Διαλύει” την ταλαιπωρία και την αναμονή των σχολικών ουρών αφού παρακάμπτει εντελώς την αναμονή στα παραδοσιακά ταμεία.
  • Είναι υγειονομικά αρτιότερη επιλογή μιας και μειώνει σημαντικά τον χρόνο παραμονής σας στα καταστήματά μας.
  • Είναι δωρεάν!

“Το Fast Track ταμείο στο υποκατάστημα της οδού Αργοστολίου στον Άγ. Δημήτριο Αττικής είναι υπαίθριο, όντας το 1ο υπαίθριο back to school ταμείο στην Ελλάδα.”

“Φέτος, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που επικρατούν, οφείλαμε όλοι να υπερβάλλουμε εαυτούς. Στο Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο, προκειμένου να μπορέσουμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια, άνεση και οικονομία στις Back to School αγορές δουλέψαμε πυρετωδώς όλο το καλοκαίρι. Μοναδικός μας στόχος ήταν να γίνουμε πολύ καλύτεροι, σε πολλά επίπεδα και όλα αυτά σε λιγότερο από 3 μήνες. Και το καταφέραμε. Βελτιώσαμε συνολικά 12 διαφορετικά σημεία  (προϊοντικά, υγειονομικά μέτρα, υπηρεσίες, website, υποδομές, συνεργασίες κλπ) και, νομίζω, ότι πλησιάσαμε αρκετά το σκοπό μας. Η υπηρεσία Fast Track Pickup και το 1ο υπαιθριο back to school ταμείο στην Ελλάδα είναι απλά η κορύφωση της προσπάθειάς μας. Υγεία & Καλή σχολική χρονιά σε όλους ευχόμαστε!”

  • Αποστόλης Λιανός, 2ης γενιάς βιβλιοπώλης, Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο –

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία εδώ:

Λίγα λόγια για το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο
Tkzshb0FOdWJ4wSK5NGBsuXv luyfbLT2MDIAVjT MsVihb2rpPCWv3U4JRagjkOZ dI4jRcZASypqgpVWSg3 wUVcE PzhAHhmPtrA47FxmmSa3YnQ4CW2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο διαθέτει 2 φυσικά καταστήματα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής (άνω των 1.000τ.μ) και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Από το 1991 που ιδρύθηκε έχει βαθιά εξειδίκευση στα σχολικά είδη έχοντας συνεργαστεί με περισσότερα από 256 σχολεία & εκπαιδευτικά ιδρύματα από 27 δήμους στην Ελλάδα, ενώ έχει αποσπάσει 1.500+ κριτικές πελατών με εξαιρετικό μέσο όρο εξυπηρέτησης (4.8/5). Το 2019 το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο καινοτόμησε λανσάροντας, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη Γραπτή Εγγύηση Σχολικής Τσάντας.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα