25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Xiaomi : Ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Mi 10 Youth Doraemon Edition

1 min read
mi 10 youth edition new1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τον περασμένο Απρίλιο η Xiaomi είχε στείλει προσκλήσεις για την κυκλοφορία του Mi 10 Youth, αλλά όπως αποδείχτηκε στην πραγματικότητα αφορούσε το παιχνίδι Doraemon.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα για την Xiaomi να ανακοινώσει επίσημα την ειδική έκδοση Doraemon του Mi 10.

doreamon mini claw big | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι πρώτες φωτογραφίες του επερχόμενου Mi 10 Youth Doraemon Edition δημοσιεύθηκαν σήμερα στο Twitter από τον γνωστό Digital Chat Station, δίνοντάς μας έτσι μια πρώτη ματιά στην συσκευή.

Η συσκευασία που θα έχει αυτό το νέο Smartphone θα έχει ως θέμα την φατσούλα αυτής της γάτας (Doraemon). Μάλιστα και η πλάτη της συσκευής θα είναι και αυτή στολισμένη με το πρόσωπο της γατούλας. Μέσα στην συσκευασία της συσκευής θα υπάρχει και μία λευκή θήκη που θα είναι στολισμένη με το όνομα Doraemon με μεγάλα Fonts. Αναμένουμε επίσης ότι το τηλέφωνο θα έχει έχει και ένα προσαρμοσμένο θέμα της Doraemon στο MIUI, με αντίστοιχα εικονίδια και ταπετσαρίες

https://twitter.com/StationChat/status/1298914933900324864

Το Mi 10 Youth Doraemon Edition είναι μία ειδική έκδοση για να γιορτάσει η εταιρεία την 50ή επέτειο της Doraemon – ένα ιδιαιτέρα δημοφιλές Cartoun στην Κίνα, του οποίου η πρώτη ιστορία δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο του 1970, ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει και πόσο θα κοστίζει.

mi 10 youth edition new | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Mi 10 Youth θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη AMOLED 6,57 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz και εγκοπή σταγόνας νερού για την Selfie κάμερα. Θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 765G της Qualcomm και διαθέτει έως και 8GB μνήμης RAM και χώρο αποθήκευσης έως και τα 256GB.

Στην πλάτη της συσκευής θα υπάρχουν τέσσερις κάμερες που θα περιλαμβάνουν έναν περισκοπικό φακό με οπτικό ζουμ 5x και ψηφιακό ζουμ έως και 50x, μια κύρια κάμερα στα 48MP, έναν υπερ-ευρωγώνιο φακό (120°) στα 8MP και μια Macro κάμερα.

Η συσκευή θα τροφοδοτείται από μία μπαταρία στα 4160mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση στα 22,5W. Θα διαθέτει επίσης NFC, υποδοχή ήχου για τα ακουστικά και IR blaster.

Meitu T9 Doraemon Limited Edition featured 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Xiaomi δεν είναι ο πρώτος κατασκευαστής που θα κυκλοφορήσει μια συσκευή με θέμα την Doraemon. Η Meitu με την οποία η Xiaomi συνεργάζεται τώρα, είχε κυκλοφορήσει μερικές ειδικές εκδόσεις Smartphone με το ίδιο θέμα, όπως το Meitu T9 και το Meitu M8s.

πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα